28 / 03 / 2024

Nidapark Küçükyalı lokasyon! 

Nidapark Küçükyalı lokasyon! 

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Küçükyalı

Tahincioğlu imzasıyla ve Emlak Konut güvencesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı, panoramik Adalar manzarasına sahip dairelerde yaşama imkanı sunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı nerede? İşte Nidapark Küçükyalı lokasyonu...



4+1 dairelerin satışı tamamlandığı projede, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin satışının devam ediyor. Nidapark Küçükyalı'da 10 konut bloğu, 4 ofis kulesi ve ticari üniteler bulunuyor. Geniş alışveriş caddesi, konutlar ve ofis kulelerinin bir arada olmasıyla, çalışma alanları ve yaşam alanları birbirine yakın hale getiriliyor. 

Adalar ruhunu yandıtan projede etap isimlerinde de Adalar'dan ilham alınmış. Projede, Sedef, Kınalı, Burgaz ve Heybeli etapları yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı lokasyon! 

Projede, bölgedeki ilk ve tek alışveriş caddesi bulunuyor. 

NİDAPARK KÜÇÜKYALI ETAPLARI

Nidapark Küçükyalı Burgaz

4 bloktan ve 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan Nidapark Küçükyalı
Burgaz’da 328 daire yer alıyor. Burgaz etabında yürüyüş ve koşu yolları, fitness salonu, açık havuz ve güneşlenme terasları da bulunuyor. 

Nidapark Küçükyalı Kınalı

Nidapark Küçükyalı Kınalı etabı, 3 bloktan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinin bulunduğu etap 296 daireden oluşuyor. Etabın içinde kendi fitness salonu, sosyal tesisleri, açık havuzu, güneşlenme terasları ve kafeteryası yer alıyor. Ayrıca, dekoratif havuzlar, yürüyüş ve koşu yolları da bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı Sedef

2 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Sedef etabında 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle
toplam 329 daire yer alıyor. Etaba özel planlanarak dizayn edilmiş açık havuz, tesisler, güneşlenme terasları, kafeterya ve fitness salonu bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı Heybeli 

Alışveriş caddesinde yer alan Heybeli etabı, 2+1 ve 1+1 seçenekleriyle
toplam 212 daireden oluşuyor. Projenin terasında özel spor alanları ve açık havuz bulunuyor. Heybeli etabına özel rezidans hizmetleri de sunuluyor.

Nidakule Küçükyalı

4 ofis kulesinden oluşan Nidakule Küçükyalı, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına karşı çalışma imkanı sunuyor. Yüksek nitelikli ofis standartlarına uygun bir şekilde dizayn edilen ve kurgulanan kuleler, çalışma alanlarıyla yaşam alanlarını bir araya getiriyor. Bostancı vapur iskelesine ve Küçükyalı metro istasyonuna olan yakınlığıyla, kulelerin kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Nidapark Küçükyalı lokasyon! 


Nidapark Küçükyalı Cadde 

Nidapark Küçükyalı projesinde, bir alışveriş caddesi de yer alıyor. Projenin merkezinde bulunan 350 metre uzunluğundaki cadde; tanınmış rstoran, mağaza ve kafelerle, hem proje ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Küçükyalı'nın, Nidapark Küçükyalı projesi ile yepyeni bir alışveriş caddesi oluyor. 350 metrelik alışveriş caddesinden metroya doğrudan ulaşılabiliyor.

Projede, konutların iç tasarımı 1. sınıf malzemeler kullanılarak yapıldı ve tüm dairelerin teslimi yaşamaya hazır şekilde gerçekleştiriliyor.

Nidapark Küçükyalı'da her etaba ayrı özel sosyal tesisler, yürüyüş ve koşu yolları, açık yüzme havuzları ve fitness salonları bulunuyor.

Geniş ve ferah peyzaj alanları, dekoratif havuzlar çevre dostu projeleriyle Nidapark Küçükyalı'da sürdürülebilir bir yaşam hedefleniyor. 


NİDAPARK KÜÇÜKYALI FİYAT LİSTESİ 

1+1 daireler: 753 bin TL ile 1 milyon 46 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

2+1 daireler: 1 milyon 294 bin TL ile 1 milyon 750 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

3+1 daireler: 1 milyon 975 bin TL ile 2 milyon 246 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Nidapark Küçükyalı lokasyon! 

NİDAPARK KÜÇÜKYALI LOKASYON 

Nidapark Küçükyalı, İstanbul’un merkezinde yükseliyor. Hem sahil yoluna hem de E-5 çevre yoluna olan yakınlığıyla, şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı sunuyor. Küçükyalı metro istasyonu ve Bostancı vapur iskelesinin yanı başında yükseliyor.  

Maltepe'de konumlanan projede, birçok semte de deniz yoluyla ulaşım fırsatı da bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı iletişim
Adres: Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No:113 Maltepe / İstanbul

Tel: 444 4 846 

Web: http://www.tahincioglu.com/projeler/kucukyali-projesi/


projeye sor



Geri Dön