29 / 03 / 2024

Nidapark Küçükyalı'da yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Nidapark Küçükyalı'da yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Küçükyalı

Tahincioğlu imzası ve Emlak Konut güvencesinde hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı, yeniliklerine devam ediyor. Nidapark Küçükyalı projesinde,  yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor...



4+1 dairelerin satışı tamamlandığı projede, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Nidapark Küçükyalı'da 10 konut bloğu, 4 ofis kulesi ve ticari ünitelere yer verildi. Geniş alışveriş caddesi, konutlar ve ofis kulelerinin bir arada bulunmasıyla, ofisler ve konutlar yakınlaşıyor. 

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini erteleme Türkiye” kampanyasını hayata geçirdi. 

Emlak Konut GYO'nun Hayallerini erteleme Türkiye kampanyası kapsamında olan Nidapark Küçükyalı'da yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nidapark Küçükyalı da yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Adalar ruhunu yansıtan projede etap isimlerinde de Adalar'ın isimleri kullanıldı. Projedeki etapların isimleri, Sedef, Kınalı, Burgaz ve Heybeli şeklinde. 

Projede, bölgedeki ilk ve tek alışveriş caddesi yer alıyor.  

Nidapark Küçükyalı da yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

NİDAPARK KÜÇÜKYALI ETAPLARI

Nidapark Küçükyalı Burgaz

4 bloktan ve 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin olduğu Nidapark Küçükyalı Burgaz’da 328 konut bulunuyor. Burgaz etabında yürüyüş ve koşu yolları, fitness salonu, açık havuz ve güneşlenme terasları alanlarına yer verildi. 

Nidapark Küçükyalı Kınalı

Nidapark Küçükyalı Kınalı etabı, 3 bloktan meydana geliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinin bulunduğu etapta 296 daire bulunuyor. Etabın içinde kendi fitness salonu, sosyal tesisleri, açık havuzu, güneşlenme terasları ve kafeteryası mevcut. Ayrıca, dekoratif havuzlar, yürüyüş ve koşu yolları gibi alanlar da bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı Sedef

2 bloku olan Nidapark Küçükyalı Sedef etabında 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle toplam 329 konut bulunuyor. Etaba özel planlanarak dizayn edilmiş açık havuz, tesisler, güneşlenme terasları, kafeterya ve fitness salonu gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 

Nidapark Küçükyalı Heybeli 

Alışveriş caddesinde bulunan Heybeli etabında, 2+1 ve 1+1 olmak üzere toplam 212 konut bulunuyor. Projenin terasında özel spor alanları ve açık havuz yer alıyor. Heybeli etabına özel rezidans hizmetleri de sağlanıyor. 

Nidakule Küçükyalı

4 ofis kulesinden oluşan Nidakule Küçükyalı, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına karşı çalışma fırsatı sunuyor. Yüksek nitelikli ofis standartlarına uygun bir şekilde tasarlanan ve kurgulanan kuleler, çalışma alanlarıyla yaşam alanlarını buluşturuyor. Bostancı vapur iskelesine ve Küçükyalı metro istasyonuna olan yakınlığıyla, kulelere kolay ulaşım imkanı sağlanıyor. 

Nidapark Küçükyalı da yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Nidapark Küçükyalı Cadde 

Nidapark Küçükyalı projesinde, bir alışveriş caddesi de bulunuyor. Projenin merkezinde yer alan 350 metre uzunluğundaki caddede; tanınmış restoran, mağaza ve kafelerle, hem proje ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor. 

Projede, konutların iç tasarımı 1. sınıf malzemeler kullanılarak yapıldı ve tüm dairelerin teslimi oturuma hazır şekilde yapılıyor.

Nidapark Küçükyalı'da her etabın ayrı özel sosyal tesisler, yürüyüş ve koşu yolları, açık yüzme havuzları ve fitness salonları yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı da yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

NİDAPARK KÜÇÜKYALI LOKASYON 

Nidapark Küçükyalı, İstanbul’un merkezinde konumlanıyor. Hem sahil yoluna hem de E-5 çevre yoluna olan yakınlığıyla, kentin her yerine ulaşımı kolaylaştırıyor. Nidapark Küçükyalı, Küçükyalı metro istasyonu ve Bostancı vapur iskelesinin yanı başında konumlanıyor.

Maltepe'de konumlanan projede, birçok semte de deniz yoluyla ulaşım imkanı da mevcut.

Nidapark Küçükyalı iletişim
Adres: Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No:113 Maltepe / İstanbul

Tel: 444 4 846 

Web: http://www.nidaparkkucukyali.com/


projeye sor



Geri Dön