24 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe'de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016'da teslim!

Nidapark Seyrantepe'de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016'da teslim!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Tahincioğlu Gayrimenkul bugün Nidapark Seyrantepe projesinin tanıtımı için İstanbul Modern Sanat Galerisi'nde basınla bir araya geldi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...



Nidapark Seyrantepe de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016 da teslim!


Konut projelerinde "Nidapark", ofis projelerinde ise "Nidakule" markasıyla çalışmalarına devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul, bugün İstanbul Modern'in sinema salonunda  Nidapark Seyrantepe  projesinin tanıtımı için basınla bir araya geldi.


Seyrantepe'de hayata geçirdikleri projenin detaylarını  Tahincioğlu Gayrimenkul  Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım paylaştı.


Basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Nidapark Seyrantepe reklam filmi!


İki konut projesi daha yolda!


Konut projelerine ağırlık vereceklerini berliten Özcan Tahincioğlu, "Nidapark Çengelköy şuanda çalıştığımız bir proje. Nidapark Zeytinburnu yine Zeytinburnu'nda satın almış olduğumuz arsanın etrafını büyüterek çalıştığımız bir başka projemiz. Önümüzdeki günlerde yalnızca konut değil, ofis ya da karma projelerle de bir araya geleceğiz." dedi.


8 şantiyeye iş güvenliğinden geçer not!


Alpaslan Çalım, "Sayın Bakanın bahsetmiş olduğu denetimler kapsamında bizimde şantiyelerimize gelindi. Şuan devam eden 8 adet şantiyemiz var. Şantiyelerin hepsi yeterli bulundu. Çalışma Bakanlığı'ndan gelen müfettişler teşekkür edip, çalışmalarımızın gayet iyi seyirde olduğunu diler getirdiler. Tahincioğlu Gayrimenkul olarak iş güvenliğini her zaman için ön planda tutuyoruz." dedi.


Nidapark Seyrantepe'de metrekare birim fiyatı 8 bin lira!


Nidapark Seyrantepe projesi toplam 368 adet daireden meydana geliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.


Hafriyat çalışmalarının tamamlandığı ve  bir bloğun temelinin atıldığı Nidapark Seyrantepe projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Nidapark Seyrantepe fiyatları metrekare birim bazında 8 bin lira olarak belirlendi. Projede fiyatları 621 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede ödeme planı kapsamında İş Bankası, Vakıfbank ve ING Bankası'ndan 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor.


Nidapark Seyrantepe sosyal olanakları arasında açık kapalı yüzme havuzları, kafetarya, fitness ve çok amaçlı salonu, çocuklar için ayrı yaş gruplarına göre ayrı sosyal alanlar, squash, masa tenisi ve  1+1 dairelere 1, 2+1 ve 3+1 dairelere 2, 4+1 ve 5+1 dairelere ise 3 araçlık otopark yer alıyor.


Nidapark Seyrantepe adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe SARIYER / İSTANBUL


Nidapark Seyrantepe de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016 da teslim!


Nidapark Seyrantepe de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016 da teslim!


Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön