29 / 03 / 2024

Nirvana Lgoon Villas Suites and SPA, Nisan'da açılıyor!

Nirvana Lgoon Villas Suites and SPA, Nisan'da açılıyor!

Crystal Hotels zincirinin son halkası Nirvana, Maldivler' den esinlendi. Nisan'da acçlacak otel, VIP hizmet verecek. Butler, özel yiyecek-içecek ve havaalanında hızlı geçiş gibi hizmetler olacak.



Antalya, Bodrum ve Kapadokya'daki 13 tane Crystal markalı oteli, 18 bin yattık kapasitesiyle Türkiye'deki en büyük yerli otel grubu olan Kilit Şirketler Grubu, Antalya'daki yeni yatırımıyla konuklarını Nirvana'ya ulaştıracak. 

110 milyon euro ciro Beldibi'nde 100 milyon euroya Nirvana Lag'oon Villas Suites&SPA adını verdiği 14'üncü otelini Nisan ayında açmaya hazırlanan grup, İstanbul'da da şehir oteli açmak için görüşmeler yapıyor. Geçen yıl cirolarının 110 milyon euro civarında olduğunu belirten Crystal Iiotels'in CEO'su Umman Çetinbaş, 2 yıldır Nirvana projesi üzerinde çalıştıklarını söyledi. Çetinbaş, "Çok özel bir projeye imza atmak istedik. Bu yüzden nakış gibi işledik. Kurulu bir tesisi yıktık. 3 bin 500 ağaca dokunmadık. Malp tarsı ahşap villar yaptık. Otelimiz Türkiye'nin en iyisi olacak diyoruz" değerlendirmesini yaptı. 

Yatırımlar sürecek 2014 yılında Nirvana ile 14'üncü otele ulaşacaklarını kaydeden Umman Çetinbaş, yeni yatırım fırsatlarını da değerlendireceklerini anlattı. 


İSTANBUL'DA OTEL ARIYOR

ŞEHİR otelciliği için de fırsatları değerlendireceklerini belirten Umman Çetinbaş, Avrupa yakasında bir otel için görüşmelerini sürdürdüklerini vurguladı. İstanbul'daki yüksek maliyetlerin kendilerini zorladığını kaydeden Çetinbaş, İstanbul dışında bir ilde şehir otelciliği yapmayı düşünmediklerini de anlattı. 

Umman Çetinbaş, "Genelde senelerle otel sayımız paralel gitti. 2014'te de 14 otel olacağız. 2015'de bunu bozabilir ve 16 otel olabiliriz" dedi. 


DÜNYANIN TURİZMİ EMITT'TE BULUŞTU

71 ÜLKEDEN 4 bin 500 katılımcının yer aldığı 18. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, turizm sektörünü İstanbul'da buluşturdu. 

Fuarda Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tur operatörleri, seyahat acenteleri, oteller ve zincir oteller, havayolları, cruise firmaları, turistik beldeler, uluslararası tanıtım ofisleri, araç kiralama firmaları, hastaneler ile 70 ülke ve Türkiye'den birçok ilin stantları bulunuyor. 

Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın, EMITT Fuarı'nın bir fuar alanında dünyayı biraraya getirdiğini söyledi. Aydın, sağlık ve kış turizmini bu yıl markalaştırmak yönünde bir ilke imza attıklarını , önümüzdeki yıllarda bunlara karavan ve gençlik turizmi gibi yeni konseptler ekleyeceklerini anlattı. 

Nepal, Kamboçya, Moğolistan, Mauritus, Hırvatistan ve Romanya'nın fuara ilk kez katıldığını da belirten Hacer Aydın, Yunanistan'ı da ilk kez tek çatı altında toplayarak önemli bir başarıya imza attıklarını sözlerine ekledi. 


3 BİN 500 CAM AĞACI KESİLMEDEN YAPILDI

BELDİBİ'NDE eski Club Med'in yerine yapılan Nirvana Lagoon Villas Suites&SPA; TOP VIP, VIP 1 ve VIP 2 olmak üzere üç konseptte hizmet verecek. 160 dönümlük alanda yer alan, 1 kilometrelik sahili olan tesis yapılırken 3 bin 500 çam ağacı korunurken peyzaj için 300-400 yıllık zeytin ağaçları getirildi. 

524 odalı otelin 115 odası tamamen ahşaptan yapılacak. 

LNG-LPG sisteminin kullanılmayacağı tesiste Türkiye'de bir ilke imza atılarak çevreci Su Isısı Pompası ile ısıtma sağlanacak. 650 personelin çalışacağı tesiste VIP transfer, butler, özel yiyecek-içecek gibi servisler verilecek. Yüksek sezonda Malp tipi villaların gecelik ücreti 2.400 TL olacak. 


Vatan / Necla Dalan


Geri Dön