19 / 04 / 2024

Nissa İnşaat, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı dönüştürmeye hazırlanıyor!

Nissa İnşaat, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı dönüştürmeye hazırlanıyor!

Avusturya- Türk ortak işbirliği ile kurulan Nissa İnşaat, ilk projesi Nissa O2 Residence’tan sonra yönünü kentsel dönüşüm projelerine çevirdi. Firma, kentsel dönüşüm projelerine sıcak bakmaya başladı.



Bahçeşehir’de yükselen ve inşaatı büyük ölçüde tamamlanan O2 Residence’ı özel bir konseptle hayata geçiren firma, projenin satışlarında da sona yaklaşınca kentsel dönüşüm projelerine sıcak bakmaya başladı.

 

Fenerbahçe ve Beşiktaş bölgelerinde kentsel dönüşüm kapsamında butik projeler yapmayı planlayan Nissa İnşaat, 2014 sonunda yatırımlarına hız kazandıracak. Kentsel dönüşüme önem verdiklerini söyleyen Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Demiroğlu, büyük alanda proje geliştirmek yerine 40 bin ile 100 bin metrekare arasındaki alanlarda proje geliştirmeyi tercih ettiklerini belirtti. Fenerbahçe ve Beşiktaş’taki hak sahipleriyle yaptıkları görüşmelerde sona yaklaştıklarının altını çizen Demiroğlu, “Bu iki bölgeye yeni yerler de dahil olabilir” dedi.

 

Bahçeşehir’de 2011 yılında inşaatına başlanılan Nissa O2 Residence projesinde yaşamın Haziran 2014’de başlayacağını açıklayan Demiroğlu, “Dikey villa konseptiyle inşa ettiğimiz projede 37. katta bahçe ve balkonlu evler tasarladık. Her katta 2 daireye yer verdik. İnşaatın yüzde 95’ini tamamladık. 250 dairenin yüzde 70’ini sattık” diye konuştu. Nissa O2 Residence’ta yatırım maliyetlerini 2 kata yakın arttırarak projeye farklı unsurlar kattıklarını vurgulayan Turgut Demiroğlu, 3.5 metre tavan yüksekliğinde cam uygulama kullandıklarını belirterek, “2 metre dışarıda ekstra bir cephe daha yaptık. Oturanların güvende olmaları, mekanik havalandırma yerine doğal havalandırma ile bol oksijen almaları ve sağlıklı yaşam sürmeleri bizim için önemli. Bu sistemi kentsel dönüşümde de uygulayacağız” diye konuştu.



Geri Dön