26 / 04 / 2024

Nissan Micra’da 6 bin TL’ye varan indirim! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Nissan Micra’da 6 bin TL’ye varan indirim! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japon otomobil üreticisi Nissan ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Minimalist tasarımıyla beğeni toplayan Micra modelinde indirim yaptı. İşte Nissan Micra’nın 2 Ekim 2022 fiyat listesi…



Nissan Micra’da 6 bin TL’ye varan indirim! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Nissan’ın süper mini modeli Micra, teknolojisi, stili ve kişiselleştirilebilir özellikleriyle en çok tercih edilen otomobiller arasında olmaya devam ediyor.

Nissan’nın 1982 yılından beri satışta olan süper mini modeli Micra, sürüş esnasında kör nokta, hız uyarı tabelaları gibi trafik işaretlerini algılıyor.

Zorlu alanlara park etmeyi kolaylaştıran bir teknolojiyle gelen Nissan Micra’da segmentine has Akıllı Çevre Görüş Sistemi ile park etmek ve manevra yapmak için dört farklı kamera sistemi bulunuyor.

Nissan Micra’da kullanılan yokuş kalkış destek sistemi, yokuş yukarı kalkışlarda otomobilinizin geriye doğru kaymasını önlüyor.

Micra, birinci sınıf yumuşak dokunuşlu malzemeler ve etkileyici tasarımla üretilen ergonomik koltuklar sayesinde de birinci sınıf sürüş deneyimi sağlıyor.

Öte yandan Nissan, eylül ayı boyunca Micra alımlarında 10 bin lira takas desteği veya 60 bin lira krediye 12 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuyor.

Ayrıca Nissan’ın ekim ayına özel yayımladığı fiyat listesinde Micra modelinde indirim yaptığı göze çarptı.

Peki Nissan Micra’nın teknik özellikleri neler? İşte, Nissan Micra’nın teknik özellikleri ve 2 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön