26 / 04 / 2024

Nissan Qashqai 2022 Mart fiyat listesi!

Nissan Qashqai 2022 Mart fiyat listesi!

Nissan Türkiye'de beklenen an geldi, en çok rağbet gören SUV modellerinden olan Nissan Qashqai'nin 2022 Mart fiyat listesi belli oldu. Peki Nissan Qashqai güncel fiyat listesinde son durum ne? İşte fiyat listesi...



Nissan Qashqai 2022 Mart fiyat listesi!

2007'de Nissan Qashqai, hatchback kompaktlığı ve SUV'un pratik yanlarını birleştirerek crossover sınıfının öncüsü oldu. Şimdi, cesur duruşu, keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantları ile Yeni Nesil Qashqai alıcılarını bekliyor.

Geniş iç hacmi ile, aerodinamik ve kompakt gövdesiyle Qashqai bir kez daha sınıfına yeni bir vizyon getiriyor. Masaj fonksiyonlu birinci sınıf Nappa deri koltukları ile alıcılarının beğenisini toplamayı başarıyor. Geniş bagaj hacmi ile Qashqai herşeye uyumluluğu ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak.

Nissan Qashqai 2022 Mart fiyat listesi!

Nissan Qashqai özellikler

İç mekanın ne kadar geniş. Nissan İntelligent Mobility, her sürüşte yolcularını daha güvende ve dünyayla bağlantıda hissetmesini sağlıyor. Qashqai'nin yeni hafif hibrit motoru, sürüş sırasında verimliliği artırıyor ve CO2 emisyonlarını azaltıyor.

4x4 çekiş sistemi ve arka bağımsız süspansiyon sistemi sayesinde yolculuklarına maksimum konfor sunuyor. Yeni Nesil Qashqai, çekici tasarım detayları, yenilikçi teknolojileri, ve akıllı güvenlik sistemlerini bir otomobilde birleştiriyor. Nissan, çeşitli gövde rengi ve seçenekleri ile kendinize en uygun Qashqai'yi bulmanıza yardımcı olur.
 


Geri Dön