18 / 04 / 2024

Nivo Ataköy'ün relansmanı yapıldı! 490 bin TL'ye!

Nivo Ataköy'ün relansmanı yapıldı! 490 bin TL'ye!

Firma: Cathay Group

Proje: Nivo Ataköy

Nivo Ataköy projesinin relansmanı bugün gerçekleşti. Lansmana özel olarak 2 yıl ödeme ertelemeli kampanyayla satılan proje 175 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükseliyor.



 

Nivo Ataköy projesinin relansmanı bugün projenin satış ofisinde gerçekleştirildi. Toplantıya Liderlik Development Genel Müdürü Mounis Akkad, Liderlik Development Yönetim Kurulu Başkanı Imad Shanan,  Cathay Group  Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz katıldı.

 

Cathay Group'un Körfez sermayeli ortakları Liderlik Development ile birlikte hayata geçirdiği Nivo Ataköy projesi 175 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede yatırım yapanlara yüzde 50 prim vaat ediliyor. Lansmana özel olarak 2 yıl ödeme ertelemeli kampanyayla satılan projede isteyene yüzde 50 kredi desteğinin verildiği projenin 2018 sonuna tamamlanması planlanıyor. 

 

İstanbul’un yeni yaşam merkezi olarak gösterilen, modern şehir hayatının simgesi Ataköy’de yükselen Nivo Ataköy projesinin teslimleri 2018 yılında gerçekleştirilecek.

 

Nivo Ataköy ün relansmanı yapıldı! 490 bin TL ye!

Mahmut Alper Tuğsuz

 

Mahmut Alper Tuğsuz: Yaşamak için de yatırım için de doğru adres

 


Basın toplantısında konuşan Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Nivo Ataköy projesi bizim sektördeki 25 yıllık tecrübemizin yansıması olacak. Projemiz, Ataköy’de çok kıymetli ve her geçen gün değerlenecek bir arazi üzerinde yer alıyor. Dünya çapında ses getireceğini ve ödüller alacağını düşündüğümüz Nivo Ataköy projesi yatırımcıya da kazandıracak. Projemizin bugünden itibaren iki yıllık süreçte en az yüzde 50 prim yapacağını düşünüyoruz." dedi

Sadece Körfez ülkelerinden değil, dünya çapında satışlar yaptıklarını belirten Tuğsuz, “İstanbul’da Avrupa’nın beşte biri fiyatında son derece modern ve kullanışlı bir konut satın alınabiliyor. Bu çerçeveden bakınca bizim de satışlarımız Körfez ülkeleriyle sınırlı kalmıyor. Nivo Ataköy, Çin’den İngiltere’ye, Rusya’dan Dubai’ye dünyanın dört bir yanından talep görüyor”  dedi.


Nivo Ataköy ün relansmanı yapıldı! 490 bin TL ye!

Mehmet Yılmaz


Basın toplantısında projenin özellikleriyle ilgili bilgiler aktaran Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, “Projemiz toplu ulaşıma, E-5’e ve sahil yoluna bir nefes uzaklıkta. Kentin merkezindeki Nivo Ataköy 3 bin 500 metrekarelik yeşil alanıyla sakinlerine huzurlu bir kapı açıyor.” dedi.


Lansmana özel cazip kampanya 


Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti: ''Projemizin temelini attık ve kaba inşaat hızla devam ediyor. İnşaatı yüzde 35 oranında tamamladık. Yatırımcılarımıza çok cazip ödeme seçeneklerini sunuyoruz. Kampanya kapsamında 2 yıl ödeme erteleme veriyoruz. Evinizi alıyorsunuz ve 2019'da ödemeye başlıyorsunuz.  Ayrıca yüzde 50 kredi desteği seçeneği de var. Nivo Ataköy'de toplam hasılatın 350 milyon doları bulacağını öngörüyoruz. 

 

Nivo Ataköy ün relansmanı yapıldı! 490 bin TL ye!

Imad Shanan

 

Türkiye'ye güveniyoruz

 


Nivo Ataköy projesinin ortaklarından Liderlik Development Yönetim Kurulu Başkanı Imad Shanan, “Ataköy’deki Nivo Ataköy projesinin başarılı olacağına çok inanıyoruz. Deneyimimiz, etik değerlere bağlılığımız, güvenlik konusunda hassasiyetimiz, yenilikçi yaklaşımımız, şeffaflığımız ve dürüstlüğümüz ile üstün kalite ve en uygun maliyetle tüm paydaşlarımız için katma değer yaratmaya, karlılık sağlamaya geldik. Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz'' dedi.

 

Nivo Ataköy ün relansmanı yapıldı! 490 bin TL ye!

Mounis Akkad

 

Yatırımlarımızı sürdüreceğiz


Türkiye’nin hızla büyüdüğünü söyleyen Liderlik Development Genel Müdürü Mounis Akkad, “Dünyanın en güzel şehrinde, İstanbul'da, iş yapan ve yaşayan bir yabancı yatırımcı olarak daha iyi yaşamaya dair işler yapabilmek harika bir duygu. Liderlik Development olarak Türk ortaklarımızla birlikte Türkiye yatırımlarımızı sürdürmeyi planlıyoruz” dedi. Ve uluslararası yatırımcılara seslendi: ‘‘Türkiye çok şey vaat ediyor. Bu şansı kaçırmayın!’’ dedi.

 

12 bin 689 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Nivo Ataköy, 17 katlı iki bloktan oluşuyor. 52 ile 145 metrekare arası değişen 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinin sunulduğu projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 500 bin TL'ye kadar çıkıyor. Ticari ünitelerin fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL ile 10 milyon 900 bin TL arasında değişiyor. 


314 ünite konut ve 73 adet mağaza 


314 ünite konut ve 73 adet giriş seviyesinde mağazadan oluşan Nivo Ataköy yanı başında yer alacak kamunun kullanımına açık yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde kent parkıyla bir bütünlük oluşturacak şekilde tasarlandı. 

 

Tel: 0212 244 45 45
Web: http://nivoatakoy.net/

 

 


projeye sor



Geri Dön