25 / 04 / 2024

cathay Nivo Ataköy

cathay Nivo Ataköy

Nivo Ataköy projesinin relansmanı bugün gerçekleşti. Lansmana özel olarak 2 yıl ödeme ertelemeli kampanyayla satılan proje 175 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükseliyor.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Nivo projelerinde yabancıya satış yüzde 30’u geçti!

İstanbul'un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleriyle adından söz ettiren Nivo, dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.

Nivo, Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya geldi!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleriyle adından söz ettiren Cathay Group’un Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım, İstanbul Business Company ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “Business Talk” etkinliğinde Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya geldi...

Nivo Ataköy’e Katar’dan yatırımcı geldi!

İstanbul’un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiren Nivo, Ataköy projesinde Katarlı Retaj Grup ile ortaklığa imza attı. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Nivo projelerinde yüzde 25 indirime ek yüzde 5 indirim!

Gayrimenkul sektöründe başlatılan konutta yüzde 20 indirim kampanyasına destek veren Nivo, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinde ilave yüzde 5 daha indirime gitti...

Cathay Group'tan “Nivo’lular Tanışıyor” projesi!

Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul’dan ev alanlar İstanbul’un tarihi semtleri olan Fener – Balat Kültür Turu’na katıldı. Sakinlerine dört duvardan fazlasını vadeden Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de “Nivo’lular Tanışıyor” projesi başladı...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de her eve bir araba!

CathayGroup imzası ile hayata geçirilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanlara araba veriliyor. Nivo sakinleri, 24 aylık ev ödemeleri bitene kadar Intercity güvencesiyle araç sahibi olacak.

cathay Nivo Ataköy Haberi

cathay Nivo Ataköy

Nivo Ataköy projesinin relansmanı bugün projenin satış ofisinde gerçekleştirildi. Toplantıya Liderlik Development Genel Müdürü Mounis Akkad, Liderlik Development Yönetim Kurulu Başkanı Imad Shanan, Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz katıldı.

Cathay Group'un Körfez sermayeli ortakları Liderlik Development ile birlikte hayata geçirdiği Nivo Ataköy projesi 175 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede yatırım yapanlara yüzde 50 prim vaat ediliyor. Lansmana özel olarak 2 yıl ödeme ertelemeli kampanyayla satılan projede isteyene yüzde 50 kredi desteğinin verildiği projenin 2018 sonuna tamamlanması planlanıyor. 

İstanbul’un yeni yaşam merkezi olarak gösterilen, modern şehir hayatının simgesi Ataköy’de yükselen Nivo Ataköy projesinin teslimleri 2018 yılında gerçekleştirilecek.

Mahmut Alper Tuğsuz

Mahmut Alper Tuğsuz: Yaşamak için de yatırım için de doğru adres


Basın...