29 / 03 / 2024

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 



Cathay Group, konukseverlik, gayrimenkul ve hizmet sektörlerini Juno markası altında buluşturuyor ve bu doğrultuda turizm sektöründe Juno markası altında yenilikçi ürün ve projeler geliştirecek. Daha önce Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group,  şimdi de Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne giriş yaptı. 

Cathay Group, İstanbul’un kalbi Taksim Meydanı’na 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan Juno Taksim Otel’in açılışını yaptı. Taksim bölgesinin tarihi binalarla süslenmiş bölgesi Gümüşsuyu mevkiinde bulunan Juno Taksim Otel, özenle renove edilmiş tarihi bir binada bulunuyor.

Juno Taksim Otel Müdürü Burcu Çerçioğlu “Açılışını gerçekleştirdiğimiz otelimiz İstanbul’un tarihle günümüzü bir araya getiren önemli lokasyonlarından birinde yer alıyor. Otel binamızın tarihi dokusuna zarar vermeden turizme kazandırılması için renovasyon sürecini özenle yürüttük. Böyle özel bir yapıyı sektöre kazandırmak bizler için mutluluk verici bir gelişme. Ayrıca ağırladığımız misafirlerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler bizim için motivasyon kaynağı oluyor. Bugüne kadar otelimize 90 farklı ülkeden gelen tüm misafirlerimizi geleneksel Türk misafirperverliğinin gereklerini yerine getirerek ağırlamaya çalıştık. 

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Kurulduğumuz günden itibaren bulunduğumuz tüm sektörlerde kalite ve inovasyon anlayışımızla rakiplerimizden ayrışıyoruz. Daha yeni adım attığımız turizm sektöründe de bu anlayışımızdan taviz vermeyeceğiz. Her sene Türkiye ekonomisine 30 milyar dolar civarında değer katan turizm sektörünün çok daha büyük potansiyel taşıdığının farkındayız. Bu noktada 60 – 70 milyar dolar getirebilecek, onlarca sektöre doğrudan pozitif katma değer sağlayan turizm sektörü ekonominin önemli yapı taşlarından biri konumundadır. Biz de Cathay Group olarak, yüksek hizmet anlayışımız ve butik şehir oteli konseptimizle Türk turizmine katkı sunmaya çalışıyoruz. Juno Taksim Otel ile birlikte getirdiğimiz vizyoner bakış açısı şehir otelciliğine farklı bir perspektif kazandıracaktır. İstanbul’a gelecek yerli ve yabancı misafirlerimize Juno ayrıcalığını deneyimlemelerini öneriyoruz” diye açıklama yaptı.


Geri Dön