28 / 03 / 2024

Cathay Group yatırımları

Cathay Group yatırımları

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün  Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arasan Deu Group tarafından kuruldu.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Derya Bağcı tarafından kuruldu.

Spero Group Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Spero Group Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Umut Haydar Akçelik imzasıyla kuruldu.

YDA Group: Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz!

YDA Group bugün gazetelerde darbe girimişimini kınayan bir yazı yayımladı. YDA Group yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. İşte o yazı...

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı!

Uzun yıllar CVK Group'ta üst düzey yöneticilik yapan Yrd. Doç. Dr. Bahri Şahin, Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Şahin, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

BBMRED Türkiye'deki yatırımlarını askıya aldı!

Türkiye’de gayrimenkul projeleri ve öğrenci yurtları yapmak için 175 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefleyen Katarlı Al Hassan Group'un ortaklığında kurulan BBMRED, bu yatırımlarını askıya aldı

Cathay Group yatırımları Haberi

Cathay Group yatırımları

Cathay Group, konukseverlik, gayrimenkul ve hizmet sektörlerini Juno markası altında buluşturuyor ve bu doğrultuda turizm sektöründe Juno markası altında yenilikçi ürün ve projeler geliştirecek. Daha önce Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group,  şimdi de Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne giriş yaptı. 

Cathay Group, İstanbul’un kalbi Taksim Meydanı’na 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan Juno Taksim Otel’in açılışını yaptı. Taksim bölgesinin tarihi binalarla süslenmiş bölgesi Gümüşsuyu mevkiinde bulunan Juno Taksim Otel, özenle renove edilmiş tarihi bir binada bulunuyor.

Juno Taksim Otel Müdürü Burcu Çerçioğlu “Açılışını gerçekleştirdiğimiz otelimiz İstanbul’un tarihle günümüzü bir araya getiren önemli lokasyonlarından birinde yer alıyor. Otel binamızın tarihi dokusuna zarar vermeden turizme kazandırılması için...