29 / 03 / 2024

Cathay Group projeleri

Cathay Group projeleri

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Cathay Group Ataköy projesi geliyor!

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin lansmanını yapacaklarını söyledi.

Cathay Group basın toplantısı 17 Mayıs'ta!

Cathay Group, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ederken, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan yeni markasının heyecanını yaşıyor.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Konut kredi faizlerinde devrim!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, "Uzun zamandır durgunluk yaşanan konut sektörü için çok önemli bir gelişme oldu. Ekonomide oluşan olumlu hava bankaların aldığı faiz indirimi kararlarıyla daha da iyi bir noktaya taşındı ve moraller düzelmeye başladı" dedi...

Mahmut Alper Tuğsuz: Konutta seneye arz açığı olacak!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, İstanbul’da 222 bin konut stoku kaldığına dikkat çekerek, “Enflasyon ve faizlerdeki düşme trendiyle birlikte bu en fazla bir yıllık stok demek. Bu yıl yeni projelere başlanmadığı takdirde gelecek yıl arz açığı yaşanacak" dedi...

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Konutta faizler dengeleniyor!

Cathay Group’un patronu Mahmut Alper Tuğsuz, 35 ülkeye ev sattıklarını ifade ederek, “Son satışımızı 8.500 kilometre öteye yaptık. Japonya dahil projelerimize dünyanın dört yanından talep gelmeye devam ediyor” diye açıklama yaptı. 

Emlak Katılım Bankası’nın faizlere olumlu etkisi olacak!

Nivo markalı projeleriyle dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, yaptığı açıklamada, Emlak Katılım Bankası’nın sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle olduğunu söyledi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Yabancıya gayrimenkul satışı, sektörü hareketlendirecek!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz yaptığı açıklamada “Yabancı bankalar Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını mortgage sistemine dahil ederlerse 2019 yılı satışları rekor seviyede geçer” dedi.

Cathay Group projeleri Haberi

Cathay Group projeleri

Cathay Group, konukseverlik, gayrimenkul ve hizmet sektörlerini Juno markası altında buluşturuyor ve bu doğrultuda turizm sektöründe Juno markası altında yenilikçi ürün ve projeler geliştirecek. Daha önce Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group,  şimdi de Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne giriş yaptı. 

Cathay Group, İstanbul’un kalbi Taksim Meydanı’na 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan Juno Taksim Otel’in açılışını yaptı. Taksim bölgesinin tarihi binalarla süslenmiş bölgesi Gümüşsuyu mevkiinde bulunan Juno Taksim Otel, özenle renove edilmiş tarihi bir binada bulunuyor.

Juno Taksim Otel Müdürü Burcu Çerçioğlu “Açılışını gerçekleştirdiğimiz otelimiz İstanbul’un tarihle günümüzü bir araya getiren önemli lokasyonlarından birinde yer alıyor. Otel binamızın tarihi dokusuna zarar vermeden turizme kazandırılması için...