20 / 04 / 2024

AND Frekans'ın lansmanı yapıldı! 309 bin TL'ye!

AND Frekans'ın lansmanı yapıldı! 309 bin TL'ye!

Anadolu Grubu’nun yeni projesi AND Frekans projesinin lansmanı yapıldı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 309 bin TL'den başlıyor.




Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren markası AND Gayrimenkul’un yeni konut projesi AND Frekans’ın tanıtım toplantısı Soho House İstanbul’da, yoğun bir katılımla yapıldı. Toplantıya  AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yönetim Direktörü Uğur Yıldırım, AND Gayrimenkul Satış Müdürü Gülsen Arslan katıldı. 


Ali Baki Usta: Projenin adına Anadolu Grubu çalışanları karar verdi


Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezlerinden Kartal’da inşa edilecek AND Frekans ile ilgili detaylara yer veren AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, ’’Yaptığımız araştırmalar ile komşuluk kavramının günümüz yaşam koşullarına uygun olarak evrim geçirdiğini gördük. İnsanların yaşam alanlarında mahremiyeti ön planda tutarken, komşuları ile aynı frekansta olmak ve ortak alanlarda birlikte sosyalleşebilmek istediklerini tespit ettik. Bu yüzden, her bir dairesinde farklı hayatlar yaşansa da ortak bir frekansta buluşmayı vadettiğimiz projemizin ismine de ortak bir şekilde karar vermek istedik. Anadolu Grubu çalışanlarına sorduk. Karar AND Frekans oldu, ortak bir frekansta buluştuk” diye konuştu.

 

AND Frekans ın lansmanı yapıldı! 309 bin TL ye!


E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan proje, merkezi konumunun yanı sıra deniz ve Adalar manzaralı dairelerin bulunduğu toplam 413 konuttan ve alternatif bir sokaktan meydana geliyor. Projede yer alan 3 farklı bölüm, 3 farklı etap olarak planlandı. Her bir blok ismini içerisindeki konut sayısından alıyor. Projenin ilk etabı AND Frekans 215’te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan 215 konut bulunuyor.

 ‘’Kolektif Yaşam Platformu’’ ile satın alma kirala

Her bölümü sektöre damga vuracak olan bir konseptle satışa sunulacak projede, AND Frekans 215 ile birlikte duyurulan ve projenin tümünde uygulanacak ilk konsept ise ‘‘Kolektif Yaşam Platformu’’ oldu. Dünyayı etkisi altına alan paylaşım ekonomisinin bir sonucu olarak ‘’sahip olmak değil, ihtiyaç süresince kullanmak’’ eksenindeki bu düzen, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de farklı sektörlerde hızla yayılıyor. Gayrimenkul sektöründeki ilk uygulaması ise AND Frekans 215 projesinde hayata geçiyor. 

Kolektif yaşam konsepti günlük yaşamda sürekli kullanılmayan eşya, araç ve gereçler için hem ev içinde fazladan alan hem de fazladan bütçe ayırılmasına alternatif bir çözüm de sunuyor. Yılda 1 kez kullanılan matkaptan, sadece misafir geldiğinde ihtiyaç duyulan sandalyeye; yaz aylarında kullanılan bisikletten her gün kullanılmayan çamaşır makinesine ve elektirik süpürgesine kadar birçok ev aletine daire içlerinde fazladan bir yer ayırılıyor.  Üstelik satın alınması için de ek bir bütçe gerekli. AND Frekans’ta kolektif yaşam platformuyla bu tür ev araç ve gereçler site yönetiminden kiralanabiliyor. Sistemin farklı bir boyutu da otomobili olmayanların otoparklarını ve ihtiyaç duymadıkları depolarını ihtiyacı olan diğer daire sahiplerine kiralayabilme imkanı da sunuyor olması… Bu kiralamadan elde edilen ek bedel ise aidattan düşülüyor. Kullanıcıların çok sık olarak kullanmadıkları oyun odası, cep sineması, müzik ve hobi atölyeleri saatlik kiralanabilen alanlarken, fitness, kütüphane, sauna, buhar banyosu, kütüphane gibi alanlar ise ortak alanlar olarak kurgulandı.

AND Frekans’ın tam ortasında yer alan sokağı, farklı konsepti ile Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezlerinden biri olmaya da aday. Projenin bir diğer farklı boyutu ise binaların üzerinde bulunan yeşil çatılar. Adalar ve deniz manzarasına hâkim yaklaşık 80 metre yükseklikteki çatılarda konumlandırılan seyir terası ve serinleme havuzu, pergolalar, ekip biçme alanları ise açık hava sosyalleşme alanlarından bir kaçı...

Kullanmayacağın metrekareyi satın alma

Projede her metrekarenin daha işlevsel kullanılabilmesi için her detayın titizlikle düşünüldüğünü belirten Ali Baki Usta, “Kolektif yaşam konseptini, mekânların verimliliği noktasında bir adım daha öteye taşıdık. Her metrekareyi santim santim tasarladık. İhtiyacınızdan daha fazla metrekareyi satın almayın diye yerden ısıtma ile petekleri ortadan kaldırdık, sürgülü kapılar ile atıl alanlar oluşmasının önüne geçtik ve evinizde fazlalık yarattığını düşündüğünüz eşyaları koyabileceğiniz her daireye özel depo alanları planladık. Huzurla nefes alabileceğiniz balkonları ise unutmadık ve dairelerimizin tümüne balkon ekledik ’’ diye konuştu.

Mimari tasarımını TAGO Architecs’in üstlendiği projenin iç mekan, ortak alan ve sosyal alanları ise Arketipo bulunuyor. Usta, “İç mimaride benimsenen verimlilik esasını, projenin hedef kitlesi ve konsepti ile uyumlu retro-modern bir yaklaşım ile tamamladık. Mutfaktaki karolardan, ortak alanlardaki yer döşemelerine, iç mekanlardaki enerjik tasarımdan, proje girişinde yer alan kütüphaneye kadar entegre bir kurgu ile projenin tümüne bu yaklaşımı yansıttık. Ortak alanları ise insanların günlük rutinlerini değiştirmeden, hayatın doğal akışında ve aynı frekansta sosyalleşebilecekleri şekilde planladık’’ dedi.

Bu evler kişiselleştirilebiliyor

AND Gayrimenkul olarak metrekareden başka değerleri olduğunu beliten Usta, şu şekilde konuştu:   “Yaşayacağımız yeri seçerken aynı zamanda bir yaşam biçimini de seçiyoruz. Beraber yaşayacağımız insanları, hobilerimizi, yürüyeceğimiz sokakları… Ev içlerinde ise bize sunulan standardın dışına çıkmak pek de mümkün olmuyor. Tam da bu noktada yaşam tarzını yaşadığı mekâna da yansıtmak isteyenlere, beklentilerini karşılayan farklı bir mimari tasarım sunuyoruz. Bununla da yetinmiyoruz ve seçecekleri malzemelerle yaşam alanlarını kişiselleştirebilmelerine de olanak sağlıyoruz.’’ 


16 farklı danışman çalıştı, yaşam simülasyonu yapıldı


Geliştirme aşamasından itibaren 16 farklı danışman ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Usta, “Yaşam başladıktan sonraki hayatın bugünden simülasyonunu yapıyoruz. Birkaç örnekle açıklamak gerekirse,  daire içindeki veya dışındaki gürültünün kimseye rahatsızlık vermemesi için akustik danışmanlarla çalışıldı. Hayatın hızlı akışında bir de asansör beklerken vakit kaybedilmesin diye bekleme sürelerini kısaltmak için asansör danışmanlarından destek alındı. Binaya araç giriş çıkışlarında ise sıkışıklığın önüne geçebilelim diye ulaşım danışmanlarının yönlendirmeleri ile geliştirme süreçleri tamamlandı” diye konuştu.

 

Anadolu Grubu çalışanlarına özel indirim var mı?

AND Pastel projesinde Anadolu Grubu bünyesinde bazı firmalara makul miktarlarda indirim imkanı sunan Anadolu Grubu AND Frekans projesinde böyle bir indirim yapmayacak. Kampanya detaylarını sorduğumuz Ali Baki Usta, indirim için kurumsal bir anlaşma yapılmadığını, çalışanları için projeleri Turkcell'in seçtiğini ve seçilen projelerin belli bir kritere sahip olduğunu söyledi. Usta, AND Frekans projesinde Anadolu Grubu çalışanlarının ön talep imkanlarından yararlandığını da sözlerine ekledi.


309 bin TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları

 

Alışılmışın dışındaki konseptiyle, üç etaptan oluşan AND Frekans’ın ilk ve en büyük bölümünü meydana getiren AND Frekans 215’te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 1 oda 1 salon dairelerin 309 bin TL + KDV’den başladığı projede aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı da bulunuyor. Şirket bünyesinde vadelendirme seçenekleriyle birlikte kısa bir süre için anlaşmalı bankalar ile 60 ayda yüzde 0,99 – 120 ayda yüzde 1,09 faiz oranları bulunuyor. Daire içi mimarideki kişiselleştirme opsiyonu ve ödeme planlarında da uygulanıyor.  100’den fazla ödeme planı ile herkes kendine en uygun ödeme şeklini belirliyor.

www.andfrekans.com.tr
0850 393 40 00


Geri Dön