20 / 04 / 2024

North İstanbul Sarıyer ne zaman teslim?

North İstanbul Sarıyer ne zaman teslim?

Firma: Panaroma Grup

Proje: North İstanbul

North İstanbul Sarıyer ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2013 yılı olarak belirlendi. Avrupa Yakası içinde Sarıyer Bölgesi'nde yer alan North İstanbul projesi Eylül 2013'te teslim edilecek



Sarıyer'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen  North İstanbul  projesi,  Panaroma Grup  İnşaat tarafından yükseliyor. North İstanbul Sarıyer ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


North İstanbul Sarıyer satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor. 5 kattan oluşan 5 blok halinde yükselen  North İstanbul Sarıyer satış fiyatları 500 bin liradan başlıyor ve 850 bin liraya kadar yükseliyor. 



North İstanbul Sarıyer ne zaman teslim?


North İstanbul Sarıyer ne zaman teslim?

North İstanbul Sarıyer ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak Eylül ayı belirlendi. North İstanbul Sarıyer ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme seçeneği sunuluyor. 


North İstanbul Sarıyer projesi toplamda 6 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede açık yüzme havuzu, voleybol sahası, spa, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve kafeler bulunuyor. 


North İstanbul Sarıyer ulaşım: Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki. Sarıyer-İstanbul (Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası)


North Sarıyer İstanbul satış ofisi

Telefon: 0212 323 01 02

Web Adresi: http://www.northistanbul.com


projeye sor



Geri Dön