25 / 04 / 2024

North İstanbul Sarıyer fiyat!

North İstanbul Sarıyer fiyat!

Firma: Panaroma Grup

Proje: North İstanbul

North İstanbul Sarıyer fiyat listesine göre konutlar 500 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiyor. North İstanbul Sarıyer projesinde yer alan konutlar bu ay teslim edilecek...



174 adet daireden meydana gelen  North İstanbul  Evleri 5 blok olarak yükseliyor. North İstanbul satılık daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor.


Panaroma Grup iması ile inşa edilen North İstanbul Evleri lokasyon olarak İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de hayata geçiriliyor. Nort İstanbul Sarıyer fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim.


North İstanbul Sarıyer fiyat!


Sarıyer North İstanbul Evlerinde voleybol sahası, kapalı otopark, buhar banyosu, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve kapalı otopark bulunuyor. North İstanbul Sarıyer fiyat listesi şöyle:


North İstanbul Sarıyer fiyat listesi:


Panaroma Grup North İstanbul Sarıyer satılık daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor ve 850 bin liraya kadar yükseliyor. 


North İstanbul teslim tarihi:


Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen North İstanbul Evlerinde teslimleri Ağustos 2013 olarak belirtiliyor.


North İstanbul Sarıyer ulaşım: 


North İstanbul Sarıyer adres: Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki. Sarıyer İstanbul (Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası)


North İstanbul Sarıyer fiyat!


North İstanbul Sarıyer iletişim:

Tel: 0212 323 01 02

Faks: 0212 323 09 19

Web Adresi: www.northistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön