20 / 04 / 2024

Nouvel Maltepe'de 60 ay 0 faiz kampanyası!

Nouvel Maltepe'de 60 ay 0 faiz kampanyası!

Firma: Ağaoğlu Omak İnşaat

Proje: Nouvel Maltepe

Ağaoğlu Omak Nouvel Maltepe projesinde, 60 ay 0 faiz ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası sunuluyor...



Sizin için iyi bir yatırım, aileniz için mutluluk vaad eden kaliteli, ayrıcalıklı, konforlu yapılar sunan AĞAOĞLU OMAK İnşaat’ın projesi olan  Nouvel Maltepe  ‘’Yeni Hayata, Yeni Bakış ‘’ sloganıyla ve ‘’kişiye özel ödeme planları’’ ile 60 AY ‘’0’’ Faiz, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ile satışlarına devam ediyor. 

NOUVEL Maltepe Projesi, konum olarak İstanbul Asya yakasında, Maltepe’nin incisi Yalı Mahallesi’nin en iyi lokasyonuna sahip olurken Hızlı Tren İstasyonu’na da, sadece 2 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.

Bölgedeki yüzde 75 yeşil alanı ile en geniş peyzaj alanına sahip olan projede, her daire ferah ve geniş bakış alanına, kapanmaz adalar ve panoromik deniz manzarasına da sahip. Meyve bahçeleri, süs havuzlarından oluşan su kanalı, yürüyüş ve dinlenme alanları ve kamelyalarla çevrili NOUVEL Maltepe,  daire sahiplerine aldıkları fiyatlar ile asla ulaşılamayacak sosyal donatılar da sağlıyor. Sosyal olanakların öne çıkanları ise; Lounge, hobby odası, açık yüzme havuzu & çocuk havuzu, squash, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, soyunma odaları, dinlenme odalarının yanı sıra çok amaçlı spor salonunda basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu… 

Projede güvenlik ise 7/24 saat sağlanıyor. Kapalı otopark ve açık misafir otopark alanları ise olmazsa olmazlardan… 
                                                              
Nouvel Maltepe de 60 ay 0 faiz kampanyası!
    
NOUVEL Maltepe’de 2020 yılında Aralık ayında yaşam başlayacak…

Her türlü konfor ve çağdaş yaşam şartlarını sağlayan projeden ev almak isteyenler İŞ BANKASI’ından kredi kullanabilir veya  Ağaoğlu Omak İnşaat  Finans Sistemi’nin sunduğu ödeme kolaylıklarından faydalanabiliyorlar… 

Toplam 5 bin 300 metre kare alan üzerinde 28 bin metre kare inşaat alanı ile 16 katlı 2 bloktan oluşan proje 163 bağımsız bölümden oluşuyor. 

12 adet 60-70 metre kare aralığın da 1+1, 8 adet 103 metre kare büyüklüğünde 2+1, 128 adet 133 metrekare büyüklüğünde 3+1, 3 adet 255 metrekare büyüklüğünde 4+1, 2 adet 255 metre kare büyüklüğünde 4+2, 5 adet 250–260 metre kare büyüklüğünde 5+1 teraslı dubleks seçeneklerinin yanı sıra muhteşem keyif alabileceğiniz 5 adet 157 metre kare büyüklüğünde 3+1 bahçe katı daire seçenekleri de bulunuyor. 

Nouvel Maltepe de 60 ay 0 faiz kampanyası!

NİÇİN NOUVEL MALTEPE ?

LOKASYON: NOUVEL Maltepe; Kara, hava, deniz yollarını kullanarak evinize en rahat ulaşımı sağlayabileceğiniz, Maltepe’nin en merkezi projesi. NOUVEL Maltepe; Ana caddelerin ve bağlantı yollarının tam ortasında, toplu taşıma olanaklarına yakın yürüme mesafesindeki konumuyla İstanbul’un her noktasına kolayca ulaşım imkanı sağlıyor.

*2-10 Dakika; TEM Otoyolu, Minibüs Yolu, E-5 Karayolu, Maltepe Sahil Yolu, Bağdat Caddesi, İDO Vapur İskelesi, Hızlı Tren İstasyonu, Metro İstasyonu,  Marmaray  Tüp Geçidi,Avrupa’nın en büyük şehir parkı,Şehir Üniversitesi,Kartal Devlet Hastahanesi, Anadolu Adalet Sarayı,Maltepe Park AVM ve Hilltown AVM.

*15-20 Dakika; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM Köprüsü, Sabiha Gökçen Havaalanı’nın yanı sıra Anadolu yakasının en önemli hastanelerinin, AVM’lerinin bir arada olduğu lokasyonuyla da hayatımıza kolaylaştırıyor.


Adres: Yalı Mahallesi Şehit Turhan Emeksiz Sokak No:10 Maltepe

Tel: 0580 360 61 61 
Web: http://www.nouvelmaltepe.com

 

Nouvel Maltepe'de metrekare fiyatları 10 bin TL!


projeye sor



Geri Dön