28 / 03 / 2024

Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar kuruldu.




Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- INSAAT Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul insaatı, egitim.......ve anasözleşmesinde yazılı işler



Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.Halaskargazi Cad.No.113/6 Şişli 


Geri Dön