26 / 04 / 2024

Ntown Esenyurt Residence ne zaman teslim?

Ntown Esenyurt Residence ne zaman teslim?

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Ntown

Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Ntown Esenyurt Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen teslim deniliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...



Ntowers projesinin etabı olarak yaşama geçirilen  Ntown  Esenyurt Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, 3 bloktan meydana geliyor. 


N Town Residence'ta; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Ntown Residence Esenyurt projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Ntown Esenyurt Residence ne zaman teslim?


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde, TEM Otobanı üzerinde inşa edilen Ntown Esenyurt Residence ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Proje,  Özyurtlar İnşaat  imzası taşıyor.  


Banka kredisi ile konut sahibi olunan İstanbul Ntown Esenyurt'ta fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor. Proje,  Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika mesafede yükseliyor. 


Ntown Residence telefon: 444 40 27-0850 460 27 27

Web Adresi: http://www.n-town.net/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön