27 / 04 / 2024

Nurol GYO bu yıl yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Nurol GYO bu yıl yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yelken yarışları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Nurol GYO Samim Hatipoğlu, İstanbul’a sadece konut anlamında değil, sosyal anlamda da değer katmaya devam ettiklerini söyledi.



Sponsorları arasında yer aldıkları Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yelken yarışları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Nurol GYO Samim Hatipoğlu, İstanbul’a sadece konut anlamında değil, sosyal anlamda da değer katmaya devam ettiklerini söyledi. Hatipoğlu, 2016 yılı 1. çeyrekte 106.5 milyon lira kar açıklayan Nurol GYO’nun 2016 yılında yüzde 30 büyüme hedefi bulunduğunu bildirdi.


Türkiye’de gençlerin su sporlarına yönelik ilgilerini artırmak amacıyla yelken yarışlarına destek verme kararı aldıklarını belirten Samim Hatipoğlu, sponsorları arasında bulundukları ve ülkemizde son derece sınırlı sayıda gerçekleştirilen uluslararası yarışlardan biri olan Turkcell Platinum Bosphorus Cup’un, Türkiye’nin gelişimini dünyaya göstermek açısından çok önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.


Nurol GYO olarak sadece konut anlamında değil, spor başta olmak üzere İstanbul’un marka değerini yükseltecek sosyal etkinliklere destek verdiklerini söyleyen Hatipoğlu, İstanbul’un yabancıların gözünde yatırım yapılacak bir lokasyon olarak değerini artırmaya çalıştıklarına işaret etti.


Hatipoğlu: “2016 yılında satışlarımızı yüzde 30 artıracağız”


Nurol GYO olarak 2016 yılı sonuna kadar satışlarda yüzde 30 büyüme öngördüklerini belirten Samim Hatipoğlu, İstanbul’da gerçekleştirdikleri projelerin son durumu hakkında şunları söyledi “Hayata Yatırım’ anlayışıyla İstanbul’a kazandırdığımız üç projemiz, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life, hızla tamamlanıyor. Nurol Tower ofis kavramı ile rezidans konforunu, şehrin ilk A+ Ofis projesinde, Mecidiyeköy’de tek bir çatı altında buluşturuyoruz. Basın Ekspres’in en prestijli projesi Nurol Park ile özlemini duyduğunuz samimi ve sıcak mahalle dokusunu yeniden canlandırıyoruz. 2016 yılı Nurol Tower ve Nurol Park projelerimizde satışlarını tamamladığımız ve yaşamın başladığı yıl olacak. Nurol Life projemizi de hızla tamamlayarak, yepyeni bir yaşama kapı açacağız. Projelerimizin sağladığı başarıyla yakaladığımız ivmeyi 2016 yılında artırarak sürdüreceğimize inanıyoruz.”


Nurol GYO 2016 yılının 1 çeyreğinde 106.5 milyon TL kar etti


Yürütmekte oldukları başarılı pazarlama stratejisi ile 2016 yılının 1. çeyreğinde 106.5 milyon lira kar ederek, öz varlıklarını 161.8 milyon liraya yükselttiklerini belirten Hatipoğlu, şunları söyledi: “Nurol GYO A.Ş. olarak, 2011 yılında başlattığımız proje yatırımlarımızı tamamladık. Nurol Tower projesinde başlayan teslimler ve şirketin sermaye artırımından sağlanan 140 milyon TL tutarındaki fon ile finansal yapımız oldukça güçlendi. 2016 ilk çeyreğinde de olumlu etki devam etti. Önümüzdeki dönemde Nurol Tower projesinde yaşamın başlaması ile yaşanacak hareketlilik ve Nurol Park projesinin tamamlanması ile finansal sonuçların olumlu etkisinin devam edeceğini öngörüyoruz. Nurol Park projesinde de gelir getirecek kaliteli aktifler yer alıyor. Nurol GYO olarak inşaatların tamamlanmasının ardından bu aktiflerin de bilançoyu güçlendireceğini öngörüyoruz.”


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


 NUROL GYO 2016'da yüzde 30 büyüme hedefi koydu. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, İstanbul'da gerçekleştirdikleri projelerin son durumu hakkında şunları söyledi: "İstanbul'a kazandırdığımız üç projemiz, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life, hızla tamamlanıyor. Nurol Tower ofis kavramı ile rezidans konforunu, şehrin ilk A+ Ofis projesinde, Mecidiyeköy'de tekbir çatı altında buluşturuyoruz. Bu yıl, Nurol Tower ve Nurol Park projelerimizde yaşam başlayacak." 106.5 MİLYON TL KÂR ETTİ 2016'nm 1. çeyreğinde 106.5 milyon lira kâr ederek, öz varlıklarını 161.8 milyon liraya yükselttiklerini belirten Hatipoğlu, şunları söyledi: "2011 yılında başlattığımız proje yatırımlarımızı tamamladık. Nurol Tower projesinde başlayan teslimler ve şirketin sermaye artırımından sağlanan. 140 milyon TL tutarındaki fon ile finansal yapımız oldukça güçlendi. 


2016 ilk çeyreğinde de olumlu etki devam etti. Önümüzdeki dönemde Nurol Tower projesinde yaşamın başlaması ile yaşanacak hareketlilik ve Nurol Park projesinin tamamlanması ile finansal sonuçların olumlu etkisinin devam edeceğini öngörüyoruz." 



Sabah



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


NUROL GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, 2016 yılının ilk çeyreğinde 106.5 milyon lira kâr açıkladıklarını belirtetek, bu yıl satışlarda yüzde 30 büyüme hedefi bulunduğunu bildirdi. İstanbul'da hayata geçirilen Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life hakkında geçtiğimiz hafta sonu gazetecilere bilgi veren Samim Hatipoğlu şunları söyledi: Nurol Tower ofis kavramı ile rezidans konforunu, şehrin ilk A+ Ofis projesinde, Mecidiyeköy'de tek bir çatı altında buluşturuyoruz. Basın Ekspresin en prestijli projesi Nurol Park ile özlemini duyduğunuz samimi ve sıcak mahalle dokusunu yeniden canlandırıyoruz. 2016 yılı Nurol Tower ve Nurol Park projelerimizde satışlarım tamamladığımız ve yaşamın başladığı yıl olacak. Nurol Life projemizi de hızla tamamlayıp, yepyeni bir yaşama kapı açacağız. Projelerimizin sağladığı başarıyla yakaladığımız ivmeyi 2016 yılında artırarak sürdüreceğimize inanıyoruz." 


BİLANÇOMUZ GÜÇLENECEK 

Nurol GYO olarak 2016 yılının 1. çeyreğinde 106.5 milyon lira kâr ederek, öz varlıklarım 161.8 milyon liraya yükselttiklerini belirten Hatipoğlu "Önümüzdeki dönemde Nurol Tower projesinde yaşamın başlaması ile yaşanacak hareketlilik ve Nurol Park projesinin tamamlanması ile finansal sonuçların olumlu etkisinin devam edeceğini öngörüyoruz. Nurol Park'ta da gelir getirecek kalıcı aktifler yer alıyor. İnşaatların tamamlanmasının ardından bu aktiflerin de bilançoyu güçlendireceğini öngörüyoruz" dedi. 


Sözcü


Geri Dön