19 / 04 / 2024

Nurol GYO hissedarlarının payları borsada işlem gören niteliğe dönüştürülüyor!

Nurol GYO hissedarlarının payları borsada işlem gören niteliğe dönüştürülüyor!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklamasında bulundu. 



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklamasında bulundu. 

Nurol GYO, şirket hissedarlarının sahip olduğu payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimiz hissedarlarından tarafımıza ulaşan bildirimler aşağıda yer almaktadır.

"Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.09.08.2018 tarih ve 2018/23 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimizde sahip olduğu 41.960.000 adet B Grubu payın Borsa'da işlem gören niteliğe dönüştürülmesi ve bu amaçla MKK'ya başvurulmasına karar verildiğini; bu işlem ile payların Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. bilançosunda dönen varlıklar bölümü içerisinde yer almasının amaçlandığını, payların borsada satışına yönelik bir planlama bulunmadığını", 
  
"Nurol Yatırım Bankası A.Ş. 09.08.2018 tarih ve 2018/1523 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimizde sahip olduğu 4.998.000 adet B Grubu payın, Borsa'da işlem gören niteliğe dönüştürülmesi ve bu amaçla MKK'ya başvurulmasına karar verildiğini, bu işlem ile payların Nurol Yatırım Bankası A.Ş. bilançosunda dönen varlıklar bölümü içerisinde yer almasının amaçlandığını, payların borsada satışına yönelik bir planlama bulunmadığını" bildirmiştir. 
  
Kamuoyunun bilgilerine sunarız. 
  
Saygılarımızla"

 


Geri Dön