26 / 04 / 2024

Nurol GYO, Sultangazi arsa ihalesine katılacak!

Nurol GYO, Sultangazi arsa ihalesine katılacak!

Nurol GYO 17 Ağustos 2010 tarihinde Emlak Konut tarafından yapılacak olan İstanbul Sultangazi arsa ihalesine Nurol İnşaat ile birlikte katılacağını açıkladı



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 17 Ağustos 2010 tarihinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılacak olan İstanbul Sultangazi Habipler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ile oluşturacağı Ortak Girişim Grubuyla teklif vereceğini açıkladı.

Nurol GYO, iki aşamalı yapılacak olan ihalenin ilk aşamasında tekliflerle birlikte teknik yeterlilik belgelerin verileceğini ve ihale komisyonu tarafından yeterli görülürse ortak girişimin nihai arttırma ihalesine de açıklamada yer verdi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön