18 / 04 / 2024

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...



Nusret Gökçe, Ferit Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Holding iştiraki Arena turizm bünyesindeki Park Hyatt otelinin devri için imzayı attı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan'ın ile birlikte imzaları atan Gökçe, imza anının görüntülerini kendi Instagram hesabından paylaştı. 

Gökçe, "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum; bütün dünyaya hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Nusret Gökçe, imza öncesinde Doğuş Grubu'nun kurucusu Ayhan Şahenk'in portresi önünde de poz vererek sosyal medya hesabından takipçilerine bir mesaj paylaştı. Gökçe, "Önerim, yaptıklarınızla yetinmeyin. Hiçbir konuda moralinizi bozmayın, sorunlarla uğraşmayın. Zevkli hobiler, yarışmalar haline getirin ve asla yapmak istediklerinizden, kafanıza yerleştirdiklerinizden vazgeçmeyin. Mantık ve düşünce sınavını kazanan her tasarımınız zaman ölçeğinde bir gün mutlaka gerçekleşecektir." dedi.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Nusret Gökçe'den yeni şirket!
 


Geri Dön