19 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz imkanı!

Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz imkanı!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Maltepe'de inşa edilen ve Özderici GYO imzasını taşıyan Nuvo Dragos projesinden daire almak isteyenlere 0,98 faiz imkanı sunuluyor...



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta satışlar devam ediyor. Çeşitli sosyal imkanların sunulduğu projede  1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olmak üzere 999 daire yer alıyor. 

Nuvo Dragos projesinde de faizler düştü. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Aryıca yüzde 5 peşinatla, 120 aya kadar 0,98 faizle vade de yapılıyor. 

Eşsiz adalar manzarası, merkezi lokasyonu olan ve oturuma hazır konforlu dairelerin yer aldığı  Nuvo Dragos  projesi, Koşuyolu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kartal Adliye Sarayı'na yakın mesafede yer alıyor. 

Nuvo Dragos projesinde peyzajlı geniş bahçeler, basketbol, voleybol sahaları, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, koşu ve yürüyüş alanları, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları, ortak kullanımlı seyir terasları, plates stüdyo odası, köpek gezdirme alanları yer alıyor. 


Web: http://www.nuvodragos.com/


projeye sor



Geri Dön