25 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu imkanı sağlanıyor. Nuvo Dragos'ta ister hemen taşının, ister kiraya verin taksitlerinizi kira gelirinizle ödemeye başlayın.



Nuvo Dragos projesinde çift banyolu daireler, geniş balkonlar, yüksek tavanlar, en yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlere yer verilen projede kısa süre geçerli kampanyaya göre peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

 

Yaşam kalitesini yükselten proje…

İstanbul Maltepe'da hayata geçirilen projede  tüm aile fertlerinin yanı sıra evcil hayvanların bile sıkılmadan zaman geçireceği alanlar yer alıyor. 


Nuvo Dragos’ta açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, basketbol- voleybol sahaları, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası, özel peyzajlı geniş bahçeler, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, plates stüdyo odası, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları bulunuyor. Hemen teslim hemen tapu imkanı sunulan projede evinizi kiraya verebiliyorsunuz.


Tüm ulaşım hatlarının ortasında

Lokasyonuyla dikkat çeken  Nuvo Dragos  E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede bulunuyor. 
 
Nuvo Dragos  TEM, sahil, E5 ve  minibüs yolu ulaşım alternatiflerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Ayrıca Nuvo Dragos çevresinde özel hastaneler, eğlence ve alışveriş merkezleri gibi eğitim, sağlık ve sosyal hayata yönelik pek çok kurum da yer alıyor. 


 

Tel: 0216 370 89 89 
Web: http://www.nuvodragos.com/


projeye sor



Geri Dön