24 / 04 / 2024

O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Nizip Belediyesi, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Geçici süreli 70 kamu temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı ile ilgili gerekli koşullar ve başvuru detayları da açıklandı.



NİZİP BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

Gaziantep iline bağlı Nizip Belediyesi temizlik görevlisi alımına başvuru yapmak isteyen adayların ilk önce İŞKUR’a kayıt olmaları gerekiyor. Aynı zamanda, bunun yanında 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 50 yaşından büyük olmamaları gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir nedenle kamu kurumlarında çalışmaya engel teşkil edebilecek bir sorunun olmaması, 18 yaşından büyük olmak, erkekler için askerlikle ilişiğinin bulunmaması da aranan şartlar arasında yer alıyor.

 O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

SON BAŞVURU TARİHİ

Nizip ilçe Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan kamu işçi alımı başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin İŞKUR üzerinden şahsen veya ALO70’i arayarak başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular 13 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlarken, en geç 17 Mart 2023 tarihine kadar sürecek. İŞKUR üzerinden online başvuru iş ilan no: 00007377077 olarak açıklandı. Başvurusu İŞKUR tarafından onaylanan nihai liste Nizip Belediyesine gönderilecek ve 24 Nisan 2023 tarihi (09.00-18.00) Nizip Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşeceği ifade edildi.

Başvurmak isteyenlerin http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx sitesine girerek “ilan no” kısmına yukarıdaki ilan numarasını yapıştırarak aratmaları gerekiyor.

Ulaştırma Bakanlığı kamu işçisi alımı yapacak! Başvuru için son 3 gün!

Gelir İdaresi Başkanlığından acil duyuru geldi! Bu tarihi kaçırırsanız çok üzüleceksiniz! Acil bakın!

Emeklilere bayram ikramiyesi sürprizi! Bunu duyan emekliler çifte bayram yapacak!

 


Geri Dön