23 / 04 / 2024

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaştı. Bakanlık, yaptığı açıklamada toplam 1377 personel alımı yapılacağını duyurdu. İlgili kadrolara başvurmak isteyen adaylar için başvuru koşulları netleşti. 



Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere rekor sayıda orman muhafaza memuru ve orman mühendisi alınacak. Tam 1377 kişilik personel alımı yapılacağı açıklanırken, başvuru şartlar ve detaylar da belli oldu.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı, nisan ayı kapsamında personel alımı yapacağını ve istihdam edilecek personel sayısının 1377 olduğunu açıklarken, başvuru ayrıntılarını da paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü binasında sözlü sınava tabi tutulacağı ve alımlar kapsamında 1377 orman muhafaza memurunun 1228 ve 249 personel şeklinde ayrı ayrı alınacağı ifade edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 1377 orman muhafaza memuru alımı yapılacağını paylaşırken, ilgili kadrolara başvuru yapacak adaylar için başvuru şartları da belli oldu.

- 657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48/A maddesinde belirtilen koşullara uyuyor olmak,
- 657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 53’ncü madde hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı gerçekleştirmesine engel teşkil edebilecek akıl hastalığı bulunmamak,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, askerlik hizmetinden muaf ya da tecilli olmak,

İşte detaylar...


Geri Dön