26 / 04 / 2024

O model için taleplere yetişemeyen Tesla’dan zam kararı geldi! Acele edin!

O model için taleplere yetişemeyen Tesla’dan zam kararı geldi! Acele edin!

Gelen taleplere daha fazla dayanamayan Tesla zam kararı aldı. Geçtiğimiz haftalarda yüzde 20 indirim yapan Tesla yeni bir zam kararı almak zorunda kaldı. İşte detaylar…



Tesla’nın en çok ilgi gören aracı olan Model Y, yaklaşık üç hafta önce yüzde 20’lik bir indirim almıştı. Ancak şirketin fiyatlarda indirim uygulaması talep patlamasına neden oldu. Model Y’nin yen vergi kredilendirmesine girmesine neden oldu. ABD’deki yeni yasa, Model Y dahil olmak üzere birçok modele 7500 dolara kadar kredi imkanı getirdi.

Tesla’nın geliri hem yıllık hem de çeyrek bazında sürekli olarak büyüme yönünde. Şirket, Ocak ayında, tarihindeki en fazla sipariş sayısını aldığını açıklamıştı. Bu yüzden Ocak’ta yapılan fiyat indirimlerinin işe yaradığını satışlarla görmek mümkün. ABD’deki vergi kredileri, elektrikli araç satışlarını teşvik etmek ve sera gazı emisyonlarını azaltmak için tasarlanan Enflasyon Düşürme Yasası’nın bir parçası olarak dikkat çekiyor. ABD Hazine Bakanlığı, tüketiciye yönelik yakıt standardı uygulayarak, tüketicilerin hangi araçların krediye uygun olduğunu belirlemesini kolaylaştırmasını da sağlıyor.

 O model için taleplere yetişemeyen Tesla’dan zam kararı geldi! Acele edin!

Tesla CEO’su Elon Musk bir süredir Tesla otomobil fiyatları ve SpaceX maliyetlerinin artabileceği konusunda Twitter’da paylaşımlar yapıyor. Yeni vergi kredisi ise bu zammın bir parça olarak öne çıktı.

Elektrikli otomobilde rekabet kızıştı! Otomobil devleri peş peşe indirim yarışına girdi!

Tesla’nın uygun fiyatlı otomobili için geri sayım başladı!

Tesla rekor gelir bildirdi! Yıllık oranda yüksek kazanç sağladı


Geri Dön