25 / 04 / 2024

O sektör uçuyor! Rekor üstüne rekor

O sektör uçuyor! Rekor üstüne rekor

Tekstil sektöründe ihracat rakamları açıklandı. Türkiye, tekstil ve hammadde ihracatında sadece 7 ayda 6 milyar doları aştı.



TEKSTİLDE ÜÇ BÜYÜKLER

Sektör tarafından geçtiğimiz ay yapılan ihracatın 317 milyon dolarlık bölümü ise İstanbul'dan yapıldı. İstanbul'u, 121 milyon dolarla Gaziantep ve 83 milyon dolarla Bursa takip ediyor.

Ocak-Temmuz 2022'de sektörün yaptığı 6,1 milyar dolarlık ihracatın 2 milyar 460 milyon doları İstanbul'dan, 1 milyar doları Gaziantep'ten ve 736 milyon doları Bursa'dan gerçekleştirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön