28 / 03 / 2024

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.



Türkiye'de yalıtım sektöründe önemli başarılara imza atan ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından düzenlenen ödül töreninde,  “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödül aldı. 

ODE Yalıtım a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği nden ödül!

Yalıtım sektörünün toplam ihracatının neredeyse yüzde 20’sini gerçekleştirdiklerini söyleyen ODE Yalıtım İhracat Direktörü Ozan Turan, “35 yıldır faaliyet gösteren bir Türk şirketi olarak sektörümüzün uluslararası arenada rekabet avantajı kazanabilmesinin yolunun Ar-Ge ve ihracat kaynaklı büyüme stratejisinden geçtiğine inanıyor, bu kapsamda dünyanın dört bir yanındaki farklı pazarların ihtiyacını karşılamaya yönelik yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Avrupa, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) ve CIS (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgelerindeki gücümüzü Güney Amerika pazarına da taşıyarak yalıtım sektöründe dünya markası olma hedefimize daha da yaklaşmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarımız ile sektörümüzün en prestijli ödüllerinden birini bir kez daha almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!


Geri Dön