18 / 04 / 2024

Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslim işlemleri; 16 Temmuz - 29 Ağustos 2014 tarihleri arasında Eskişehir Odunpazarı Karapınar Şantiyesinde yapılacak...




Odunpazan Belediyesi ve  TOKİ  işbirliğiyle yapımına başlanan ve teslim süreleri 1 sene uzayan Karapınar konutlarında nihayet mutlu sona ulaşıldı. Dün sabah itibariyle hak sahipleri özlemle bekledikleri yuvalarına kavuşmaya başlarken, evini ilk teslim alan hak sahibi Arif Karabayır isimli vatandaş oldu. Karabayır'ın bu mutlu anlarında sadece Es Group vardı. 


GEÇ OLDU, GÜÇ OLMASIN 

TOKİ Karapınar vadisi projesinde uzun süredir evlerinin teslim edilmesini bekleyen vatandaşlar için bekledikleri gün geldi. 16-29 Temmuz tarihleri arasında blok blok yapılacak teslimatlara dün OP 1 ve 2 bloklarda başlandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren bankaya ödemelerini yaparak dekontlarını alan vatandaşlar, Karapınar Vadisindeki TOKİ ofisinde gerçekleşen işlemlerinin ardından anahtarlarına kavuştu. 


EVİNİ İLK TESLİM ALAN KARABAYIR AİLESİ OLDU 

İşlemlerini erken saatlerinde gerçekleştirip, anahtarını ilk teslim alan hak sahibi Arif Karabayır oldu. Sadece Es Group yayın organlarının yer aldığı teslimat sonrası dairesine girerek incelemelerde bulunan Karabayır ailesi çok mutlu olduklarını söyleyerek, "En son inşaat halindeyken görmüştük. Burada küçük bir evimiz vardı, projenin bitmesini dört gözle bekledik. 

Son derece güzel bir daire, en kısa zamanda temizliğini yaparak yeni yuvamıza yerleşeceğiz. Projede emeği olan herkesten Allah razı olsun" dedi. 


ÇEVRE DÜZENLEMESİ DE İSTİYORUZ 

Sabah saatlerinden itibaren Karapınar da bulunan TOKİ ofisine gelen vatandaşların bir kısmının da bazı istekleri vardı. "Biz biraz daha bekleyebiliriz" diyen bazı hak sahipleri de çevre düzenlemesinin dış kısımlarda eksik olduğunu ve onunda yapılmasını beklediklerini söylerken, bazı vatandaşlarda site yönetim aidatıyla ilgili ücretin kendilerini zorladığını ifade etti.



Eskişehir Anadolu




Geri Dön