28 / 03 / 2024

Ofisim İstanbul'da metrekare fiyatları 4 bin TL'den başlıyor!

Ofisim İstanbul'da metrekare fiyatları 4 bin TL'den başlıyor!

İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Maltepe'de alışılagelmişin dışında bir ofis projesinin inşasına başlandı. İş dünyasını farklı bir boyuta taşıyan Ofisim İstanbul'da teslimlerin 20 ay sonra başlayacağı belirtilen projede birim fiyatları ise 4 bin TL'den b



İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Maltepe'de alışılagelmişin dışında bir ofis projesinin inşasına başlandı. İş dünyasını farklı bir boyuta taşıyan Ofisim İstanbul'da teslimlerin 20 ay sonra başlayacağı belirtildi.

İstanbul'un en gözde ofis projeleri arasında yerini alan Ofisim İstanbul, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, Milletvekili Mehmet Sekmen, Milletvekili Sırrı Özbek, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Osman Karakuş, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve  TOKİ  Emlak Konut Başkan vekili Veysel Ekmen'in katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında lanse edildi.

60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje, 3 blokta 219 adet ofis ve 16 adet mağazadan oluşuyor. 500 araçlık otoparkı ve 107 metrekareden, 833 metrekareye kadar büyüyebilen ofislerinin yanı sıra birçok özelliğiyle benzer projelerin önüne geçiyor.
"İş'te konfor, İş'te keyif..." sloganıyla lanse edilen Ofisim İstanbul, farklı konseptiyle iş merkezine saunalar, spor salonları, restoran, kuaför, hobi salonu, lostra, teras bahçeleri gibi alanlar getiriyor. Ofisim İstanbul, iş yaşamına keyifli bir ortam sağlayarak verimliliği maksimum düzeye taşımayı hedefliyor.

Adalar ve İstanbul manzaralı ofisleriyle eşsiz bir deneyim sağlayan Ofisim İstanbul'da toplantılar için tam donanımlı toplantı salonları, öğle yemekleri için sadece personele hizmet veren muhteşem manzaralı restoran ve teras yer alıyor.
Ofisim İstanbul konumu itibariyle ulaşımda da avantajlı. E -5 bağlantı yoluna sadece 500 metre mesafede yer alan proje, sahil yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Kartal Adliyesi ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 dakika mesafede. Kartal -Kadıköy metro hattı güzergahı üzerindeki Ofisim İstanbul, metro istasyonuna 2 dakikalık uzaklıkta yer alıyor ve Kartal kentsel dönüşüm projesinin sınırında yükseliyor.

Farklı ve insan öncelikli bir konseptle tasarlanan Ofisim İstanbul'un bulunduğu bölgenin merkezini oluşturacağını söyleyen Ofisim İstanbul Proje Koordinatörü Murat Sertoğlu; "Ofisim İstanbul projesiyle iş hayatına konforu ve yeni bir vizyonu getiriyoruz. 3 bloktan oluşan projemizde bir iş merkezine ait ne varsa fazlasıyla sunuluyor. Adalar manzaralı ofislerden, teras bahçelerine , fitness salonlarına kadar her detaya yer verilerek, çalışanların iş hayatının yoğun temposundan ve strestinden uzaklaşmalarını sağlıyoruz. Özyapı İş Ortaklığı'nın Ofisim İstanbul'a özel olarak hazırladığı uygun ödeme koşullarıyla projede yer almak da çok rahat. Ofisim İstanbul'da metrekare birim fiyatları ise 4 bin TL'den başlıyor."

Ofisim İstanbul projesinin olduğu noktaya doğru, Maltepe'nin meydanının taşındığını belirten, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin; "Kartal Adliye'sinin inşa edildiği yerde, çağdaş yapıların inşa edileceği bir bölgede yer alan Ofisim İstanbul projesi, bölgedeki avukatların adliyeye gitmeden ofislerinde ve projede yer alan konforens salonları ve sosyal tesisleriyle işlerini kolaylaştıracaklarına inanıyorum. Bu anlamda Özyapı İş Ortaklığıyla birlikte çalışmalar yürütmek istiyoruz. Maltepe'nin bu gibi projelerle hızla gelişeceğine ve bir cazibe merkezi haline geleceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.



 


Geri Dön