25 / 04 / 2024

Ofton Elysium Soul Evleri fiyatları!

Ofton Elysium Soul Evleri fiyatları!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Soul Beyoğlu

Ofton Elysium Soul Evleri fiyatları daire seçeneklerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 20 dakikalık mesafede olan proje 225 adet bağımsız birimden meydana geliyor.



Elysium Soul Beyoğlu Konutları 6 bin 610 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Beyoğlu Dolapdere bölgesinde hayata geçirilen proje 7 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Ofton Elysium Soul Evleri fiyatları konutların cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. İnşaat alanı 30 bin 484 metrekare olarak belirlenen projede 225 bağımsız birim mevcut. 


Dolapdere  Elysium Soul Beyoğlu  lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Şişli, Karaköy, Nişantaşı ve Beşiktaş’a 5 dakika,Boğaziçi Köprüsü’ne 10 dakika, Taksim’e 1,5 dakika yakınlıkta yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak tasarlandığı Elysium Soul Residence'de fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, kapalı otopark ve sauna gibi sosyal kullanım alanları bulunuyor. 


Ofton Elysium Soul Evleri fiyatları 522 bin 210 TL'den başlıyor. Konutların minimum 50 metrekare, maksimum 225 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. 

15 soruda Elysium Soul Beyoğlu projesi!

Elysium Soul  Ofton İnşaat  ulaşım: Hacı Ahmet Mah. Eburıza Dergahı ve Yaya Köprüsü sokak No: 1 Beyoğlu / İstanbul


Beyoğlu Elysium Soul Dolapdere satış ofisi 

Tel: 444 5 350 

Web: www.elysiumsoulbeyoglu.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön