26 / 04 / 2024

Ofton Kandilli vaziyet planı! Aralıkta teslim!

Ofton Kandilli vaziyet planı! Aralıkta teslim!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serene Kandilli

Ofton Kandilli vaziyet planı görseli haberimizden yer alıyor. Tüm konutların 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje ve yüzde 70 doluluk oranına sahip olan projede satışlar devam ediyor...



Ofton Kandilli vaziyet planı görselinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Geniş yeşil alanlar ve zengin sosyal olanaklara sahip olan projede satışlar devam ediyor.


Elysium Serene teslim tarihi


Aralık 2013 tarihinde teslimlerinin yapılması hedeflenen Elysium Serene, 17 blokta toplam 136 adet konuttan oluşuyor. Projedeki bloklar 4 katlı olarak yükseliyor.


Elysium Serene Kandilli fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi alanlar bulunuyor.


Konut büyüklükleri 136 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen  Elysium Serene Kandilli  Projesi 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerine  Ofton İnşaat  tarafından konumlandırılıyor.


Ofton Kandilli vaziyet planı görseline projenin www.elyiumserene.com web adresinden ce ulaşabilirsiniz. Proje ile ilgili detaylı bilgiler için ise iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.


Ofton Kandilli Elysium adres : Küçüksu Mahallesi, Yanlız Selvi Caddesi Asma Sokak No:22/1 Kandilli-Üsküdar/İstanbul



Ofton Kandilli vaziyet planı 


 Ofton Kandilli vaziyet planı! Aralıkta teslim!


Telefon: 444 51 61

Web adresi: www.elyiumserene.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön