29 / 03 / 2024

Üniversitelerin yemekhane ücretlerinde şok zam! Duyan inanmadı!

Üniversitelerin yemekhane ücretlerinde şok zam! Duyan inanmadı!

Tüm fakültelerinde ve AUZEF de dahil olmak üzere 100 bini aşkın öğrencisi bulunan İstanbul Üniversitesi, yemek ücretlerine zam yapma kararı aldı. Son gelen zamlı tarifeye göre İstanbul Üniversitesi yemekhane ücretleri ne kadar oldu? İşte İstanbul Üniversitesi yemekhane fiyatları..



İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YEMEKHANE 17 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

Binlerce öğrencinin kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yediği İstanbul Üniversitesi yemekhane hizmetinde %70’den daha fazla artış yaşandı. Böylelikle İstanbul Üniversitesi'ndeki yemekhanesinde verilen bir öğünün fiyatı 3 buçuk liradan 6 liraya yükseldi.

Bahsi geçen artış İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ve tüm fakültelerdeki listeyle aynıdır.

Üniversitelerin yemekhane ücretlerinde şok zam! Duyan inanmadı!

ÖĞRENCİLER ARTIŞA KARŞI GÖSTERİ DÜZENLEMİŞLERDİ

Yemek ihtiyacını üniversitenin yemekhanesinden karşılayan öğrenciler, gelen zamma tepki göstermişti. Beyazıt Meydanı'nda toplanan üniversite öğrencileri gelen zamma rektörlük binasına giderek tepki gösterdi. Sonrasında toplanan kalabalık tepkilerini gösterdikten sonra olaysız bir şekilde dağılmışlardı.

İstanbul Üniversitesi’nin yemek fiyatları yeni eğitim döneminde ne kadar? İstanbul Üniversitesi yönetimi, artan enflasyon oranları kapsamında yemek ücretlerine ne kadar zam yaptı? Peki, son gelen zammın ardından İstanbul Üniversitesi yemekhane ücretleri ne kadar oldu? İşte İstanbul Üniversitesi 2022 yemek fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön