20 / 04 / 2024

Öğrencilere müjde! Sekiz ay boyunca geri ödemesiz 5 bin 200 lira burs imkanı

Öğrencilere müjde! Sekiz ay boyunca geri ödemesiz 5 bin 200 lira burs imkanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden öğrencilere müjde! Sekiz ay boyunca 5 bin 200 lira burs alabilirsiniz. İşte detaylar…



Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından vakfiyelerde yer almış olan hayır şartlarının yerine getirilmesi amacı ile 2012 senesinden beri Türkiye’deki üniversitelerde eğitim gören ihtiyaç sahibi olan yükseköğrenim öğrencilerine verilmiş olan VGM bursuna internet üzerinden başvuru yapmak mümkün.

Belirlenen tarihlerde ise açılmış olan başvurulara www.vgm.gov.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz. Başvuru işlemlerini form doldurduktan sonra bitirmeniz gerekiyor.

Sürekli olarak bir işte çalışarak en az asgari ücret seviyesinde ücret alan ye da gelire sahip öğrencilere, Polis Akademisi ile askeri okul öğrencilerine, okumakta bulundukları eğitim kurumunda ek süre öğrenim gören öğrencilere, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, Kamu kurumlarından karşılıksız bir şekilde eğitim yardımı ve burs alan öğrencilere, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden muhtaç maaşı alan öğrencilere, başvuru yapılan eğitim senesinden önceki eğitim senesinde yükseköğrenim bursundan faydalanmaktayken başarısız olma sebebi ile bursu kesilmiş olan öğrencilere bu burs ödemesi verilmiyor.

Öğrencilere müjde! Sekiz ay boyunca geri ödemesiz 5 bin 200 lira burs imkanı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön