28 / 03 / 2024

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Okan Süha Yıldırım kimdir? Okan Süha Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?



Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 1990 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye bölümünde master eğitimine devam etti.


Okan Süha Yıldırım, çalışma Hayatına 1990 yılında Orjin Group’ta başladı. Penta Group Of Companies, Alitalia Italian Airlines , ETH Holding GmbH şirketlerinde yönetim pozisyonlarında görev yaptıktan sonra son olarak 2002-2015 yılları arasında Schindler Türkiye’de Muhasebe ve  Finans Müdürü, Orta Asya ve Orta Doğu İş Geliştirme Müdürü, Pazarlama ve Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.


Okan Süha Yıldırım,  Hollanda merkezli Liftinstuut Solutions B.V. şirketinde Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam ediyor.


Okan Süha Yıldırım, Aralık 2015 itibariyle Türkiye'nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu kuran 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu.



Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Üyesi oldu!



Geri Dön