29 / 03 / 2024

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.



İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle adından söz ettiren Okkalar İnşaat, Konya Selçuklu’da 53 bin metrekarelik alanda inşa edilen, Arma Park ve Arma Liva projelerini tamamladı. 151 daire ve 9 işyerinden oluşan Arma Park ve 101 daire ve 6 işyerinden oluşan Arma Liva projeleri,Okkalar İnşaat kalitesi ve hızı ile bir yıl gibi kısa bir sürede ev sahiplerine teslim edildi. 


Konuyla ilgili konuşan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka şunları söyledi; “Her iki projemizi toplamda 75 milyon TL yatırımla ve 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamladık. Bu projeler kapsamında toplamda 252 daireyi, ev sahiplerine teslim etmek ve yaşamın başladığını görmek bizim için ayrı bir keyif. Okkalar İnşaat olarak Konya ve İstanbul’da gerçekleştireceğimiz yeni projelerimizi de aynı kalite ve hızla tamamlamayı hedefliyoruz.”

Karlı yatırımın adresi: Arma Park

Modern mimarinin hayata geçirildiği Arma Park projesi, 33 bin metrekarelik alanda inşa edildi. Proje, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan 151 lüks, konforlu daire ve karlı yatırımın adresi 9 işyerinden oluşuyor. Projede, çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, kameriyeler, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik de bulunuyor.

Ayrıcalıklı bir yaşamın adresi: Arma Liva

Mimarisi, konumu ve tasarımıyla büyük beğeni toplayan Arma Liva projesi, 20 bin metrekarelik alanda inşa edildi. Proje, iki blok halinde 101 daire ve 6 işyerinden oluşuyor. Konforu barındıran ferah odalar ve fonksiyonel mutfaklarıyla 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı proje, ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralıyor. Projede, çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, kameriyeler, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik yer alıyor. 


Web: http://www.okkalar.com/


Geri Dön