18 / 04 / 2024

Okmeydanı'nda 24 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı'nda 24 tapu daha sahibini buldu!

24 tapuyu daha hak sahiplerine kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ” Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz dönüşüm için hazırız. Önümüzdeki yıldan itibaren uzlaşma sürecini başlatmayı hedefliyoruz.” dedi.



Beyoğlu’nun 50 yıldır devam eden tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor. Fetihtepe Mahallesi ile Keçicipiri Mahallesi’nde Sbir eve misafir olan Başkan Demircan, 24 tapuyu daha hak sahiplerine teslim etti.  Vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Demircan, evleri tek tek dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

BİZ DÖNÜŞÜM İÇİN HAZIRIZ

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ‘Vatandaşlara gelin tapunuzu bir an önce alın,’ çağrısında bulunarak, “Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz dönüşüm için hazırız. Bu güne kadar yaklaşık 6 bin’e yakın tapu vermiş bulunmaktayız. Sizden gelen talepler doğrultusunda bir taraftan tapu verirken diğer taraftan da dönüşüm için boş durmayıp hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzdeki yıldan itibaren uzlaşma sürecini başlatmayı hedefliyoruz.” dedi.



Beyoğlu Belediyesi


Haber İstanbul Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 24 tapuyu daha hak sahiplerine kendi elleriyle teslim ederken şöyle konuştu: "Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz dönüşüm için hazırız. Önümüzdeki yıldan itibaren uzlaşma sürecini başlatmayı hedefliyoruz.” Beyoğlu’nun 50 yıldır devam eden tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor. Fetihtepe mahallesi ile Keçicipiri mahallesinde bir eve misafir olan Demircan, 24 tapuyu daha hak sahiplerine teslim etti. Vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorularını da cevaplandıran Demircan, evleri tek tek dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi.


İstanbul Gazetesi


Geri Dön