29 / 03 / 2024

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahibini buldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demircan 11 ailenin daha tapularını teslim etti...




Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yarım asırlık tapu sorunu çözülen Okmeydanı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek gezip hayırlı işler dileyen Başkan Demircan, vatandaşların dönüşüm projesi ile ilgili merak ettiği soruları da cevapladı. Daha sonra Kaptanpaşa Mahallesi’nde Gülep ailesine misafir olanBaşkan Demircan,işlemleri tamamlayıp tapularını almaya hak kazanan 11 ailenin daha tapularını teslim etti.

FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR

Ailelerin tapu sevincine ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demircan, “Bugün sizlerle bir arada olmaktan ve sevincinizi paylaşmaktan çok mutluyum. İnşallahOkmeydanı’nda nice sevinçleri daha birlikte yaşayacağız.” dedi. Başkan Demircan, Fatih Sultan Mehmet Caddesi her geçen gün güzelleşiyor.  Buna bağlı olarak da yeni işletmeler açılıyor ve bu beni çok heyecanlandırıyor.  Okmeydanı gün geçtikçe kendini daha da geliştiriyor, insanların ekmek parası kazandığı,  insanların yöneldiği bir yer olmaya başladı. Biz de vatandaşlarımız için bir yandan tapu vermeye devam ediyor,  diğer yandan da dönüşümle ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.



Beyoğlu Belediyesi


Geri Dön