29 / 03 / 2024

Oksizen Konakları'nın yüzde 25'i ilk haftada satıldı!

Oksizen Konakları'nın yüzde 25'i ilk haftada satıldı!

Eroğlu Yapı'nın Sarıyer'in merkezinde inşa ettiği Oksizen Konakları'nda satışlar hızlı başladı



Eroğlu Yapı'nın Sarıyer'in tam merkezinde, Boğaz'a 10 dakikalık yürüme mesafesinde ve Maslak – Çayırbaşı tünelinin hemen yanı başında yer alan 20 bin metrekarelik arazi üzerine konumlandırdığı Oksizen Konakları, İstanbul'un en prestijli konut projelerinden biri olmaya aday. Muhteşem bir manzaraya yeşillikler içerisinde bir vadiden bakan Oksizen Konakları, 40 aileye tam anlamıyla lüks ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. Doğayla uyumlu mimari dokusuyla dikkat çeken konaklarda, 287 metrekarelik (5+1) ve 222 metrekarelik (4+1) iki farklı yaşam alanı seçeneği bulunuyor. Oksizen Konakları 700 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2010 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim edilecek olan projede ödemeler; yüzde 25 peşin, 6 ay sonra yüzde 25'lik tek ara ödeme şeklinde yapılıyor. Kalan miktar ise teslim tarihinde ödeniyor. Ayrıca İş Bankası'ndan 60 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Proje kapsamında, zen bahçesinin yanı sıra tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve yürüyüş alanları, açık ve kapalı havuz, fitness center, Cafe Oksizen gibi pek çok sosyal imkan yer alıyor. Konakların her birinin kendine özel bahçesi ve 2 araçlık kapalı otoparkı bulunuyor.

 

Maslak'a kolay ve konforlu ulaşım imkanı

 

Eroğlu Yapı Genel Müdürü Ramadan Kumova, proje alanına oldukça yakın olan ve 2009 yılında tamamlanması öngörülen tünel sayesinde Oksizen sakinlerinin Maslak'a çok kısa sürede ve kolaylıkla ulaşabileceğinin altını çizerek şunları söylüyor: “Kemerburgaz, Kilyos, Zekeriyaköy, Tarabya ve İstinye semtlerinden aileler, Sarıyer'in merkezinde, Boğaz'a 10 dakikalık yürüme mesafesinde, üstelik Maslak'a uzanan tünelin hemen yanı başında böyle bir yeşil alan olduğunu keşfettiler. Kısa süre içinde de Oksizen'de yerlerini almaya başladılar. Bu bölgedeki doğal güzellikleri ve huzuru, şehir merkezinde bulunmanın avantajlarıyla bütünleştirerek, güvenli bir ortamda ve zengin sosyal imkanlarla birlikte sunan projemize ilgi oldukça büyük.”

 

Anadolu Yakası'ndan Oksizen'e büyük ilgi

 

Oksizen Konakları'nın, işyeri Avrupa yakasında olan ama Kozyatağı, Erenköy, Suadiye gibi semtlerde yaşayan kesimden de yoğun talep gördüğünü belirten Kumova, “Satışların ilk haftasında Oksizen Konakları'nın yüzde 25'i sahibini buldu. Dönemin ekonomik koşulları göz önüne alındığında, satışların beklentimizin üzerinde olması bizleri mutlu ediyor. Gerçekleşen satışlara baktığımızda Oksizen sakinlerinin elit bir grup oluşturacağını tahmin etmek güç değil. Gerek yerel gerekse uluslararası firmaların üst düzey yöneticileri ve sahipleri proje alanını ziyaret ediyor. Kaba inşaatlarının tamamlanmak üzere olduğu proje alanını gezen misafirlerimiz, Oksizen Konakları'nın farklı özellikleriyle ilgili eksiksiz şekilde bilgi sahibi olma fırsatı yakalıyor. Bu sayede ziyaretlerin büyük oranda satın alma kararına dönüştüğünü söyleyebiliriz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor,” diye konuştu.

 

0212 218 37 70

 

www.oksizen.com.tr

 

[email protected] 


Geri Dön