20 / 04 / 2024

Olmaz olmaz demeyin.. yaptılar oldu! Kış mevsimini ısınarak geçireceksiniz! Faturaları nasıl ödeyeceğim derdi bitti

Olmaz olmaz demeyin.. yaptılar oldu! Kış mevsimini ısınarak geçireceksiniz! Faturaları nasıl ödeyeceğim derdi bitti

Hükümetin açıkladı destek paketinin ayrıntıları merak ediliyor. E-Devlet'ten başvuru yapan ihtiyaç sahibi ailelerin ödediği doğalgaz faturaları PTT'den geri veriliyor. İşte detaylar...



Kış mevsimine girmemizle beraber ısınmak için petekler açılmaya başladı. Fakat yükselen fatura giderleri nezdinde ödeme zorluğu çeken milyonlarca kişiye müjdeli haber geldi.  Yeni sene ile birçok destek paketini tek tek açıklayan hükümet yeni destek paketini ilan etti. E-Devlet'ten başvurun paranız hemen PTT'den geri ödensin. İhtiyaç sahibi ailelere anında 2.500 TL geri ödeniyor. Peki doğalgaz destek ödemeleri nasıl alınır? Destek ödemelerinden kimler yararlanır? İşte detaylar...

HEMEN BAŞVURUN ANINDA HESABINIZA 2.500 TL YATSIN

Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber hükümet aracılığı ile destek paketleri tüm hızıyla ilan ediliyor. Kış mevsiminin gelmesiyle beraber petekler açıldı ve faturalar el yakmaya başladı.  Bu kapsamda yeni bir adım atan hükümet, yeni destek paketini ilan etti. E- Devlet'ten başvurun paranızı PTT şubelerinden alın. Hemen 2 bin 500 TL veriyorlar. Bu vesile ile vatandaşların konforlu bir kış geçirmesine olanak tanınacak.

ÖDEMELER PTT ŞUBELERİNDEN OLACAK

Hükümet yeni destek paketini ilan etti. Soğuk havalarda vatandaşlara yardımcı olabilmek için Doğal Gaz Yardım Ödemeleri ismi verilen yeni bir program gündeme alndı.  Bu vesile ile doğalgaz faturasını ödemede zorlanacak kişilere destek verilecek. E-Devlet'ten başvurmanız yeterli. Ödemeleri ile kimliğiniz ile PTT'ye giderek alabiliyorsunuz.

Olmaz olmaz demeyin.. yaptılar oldu! Kış mevsimini ısınarak geçireceksiniz! Faturaları nasıl ödeyeceğim derdi bitti

Programın detayları açıklandı. Başvuran herkese 2 bin 500 TL ödenecek. Bu programdan yararlanmak için istenen bir gelir veya başvuru şartı yoktur ancak program hakkında daha fazla bilgi için herhangi bir PTT şubesine veya E-Devlet üzerinden bakabilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön