16 / 04 / 2024

Ölü Coin sayısı yükseldi! Herkes kısa yoldan zengin olmak istiyor!

Ölü Coin sayısı yükseldi! Herkes kısa yoldan zengin olmak istiyor!

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Yüksel, Kripto paraların ölü coin haline gelmesindeki nedenleri açıkladı! İşte Doç. Dr. Serhat Yüksel'in o açıklaması...



Şu anda dünya üzerinde aktif olarak kullanılan kripto para sayısı 10 bin 272'yi buldu. Ölü altcoin analizleri yayımlayan 99Bitcoins verilerine göre ise nisan ayında ölü coinlerin sayısı bin 700'ü aşmış durumda.

Bitcoin daha dibi mi görecek? Ünlü kripto para analisti açıkladı!

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Yüksel tarafından yapılan açıklamada, ölü coinlerin artık var olmayan kripto paraları ifade ettiğini belirtti.

İşte Doç. Dr. Serhat Yüksel'in o açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön