28 / 03 / 2024

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına ilişkin açıklamalar yaptı.

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Çelik, "Umarız bundan sonra alınan tedbirlere dikkat edilir. Bu tedbirler doğrultusunda gerekenler büyük bir hassasiyetle kentsel dönüşüm konusunda diğer konularda vatandaşlarımızın yüksek hassasiyetiyle bunlar gerçekleşir ve bir daha benzer durumlarla karşı karşıya kalmayız." şeklinde konuştu.

AK Parti'nin her kesimden oy alan bir parti olması sebebiyle il, ilçe ve beldelerde toplumun her kesiminin temsil edilmesine büyük bir önem verdiklerini dile getiren Çelik, bu çerçevede özellikle belediye meclis listelerinde kadın ve genç adayların olmasına, ilgili bölgenin demografik yapısının tam yansıtılmasına önem verdiklerini söyledi.

 

Kartal'daki riskli binalar tek tek yıkılacak!

Kartal'daki binanın enkazında delil toplanıyor!


Geri Dön