18 / 04 / 2024

ömer çelik kentsel dönüşüm açıklaması

ömer çelik kentsel dönüşüm açıklaması

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

Ömer Çelik, Filistinlilerin evlerini gasbeden İsrail'i kınadı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Filistinlilerin evlerini gasbeden İsrail'i kınadı...

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Ömer Bulut: Kentsel dönüşümde herkes sorumluluktan kaçıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada kentsel dönüşümde sıkıntı yaşanan riskli binalarla ilgili “Burada herkes sorumluluktan kaçıyor. Yerel yönetimlerin sorumluluğu aslında bu işte daha fazla. Çünkü hastalık neyse onu önce teşhis etmek gerekiyor” diye konuştu.

Kanal İstanbul, Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile çelişmiyor!

Son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'la ile ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kanal İstanbul Projesi, Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile çelişmiyor" dedi...

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

AKP'den Togo Kuleleri açıklaması!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddialarla ilgili konuştu. İşte Ömer Çelik'in o açıklamaları...

AK Parti'den İstanbul Şehir Üniversitesi açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili tartışmalara ilişkin açıklama yaptı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Ömer Çelik: İsrail'in demografiyi değiştirme eylemini kınıyoruz!

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Bu kanunsuz yerleşimlerde konut yapılması için koyulan her tuğla yeni bir şiddet eylemidir. İsrail'in demografiyi değiştirme amaçlı bu şiddet eylemlerini kınıyoruz" dedi...

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Carpediem Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi açıldı!

Carpediem Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelik, Ömer Çelik ve Recep Gökbayrak ortaklığında kuruldu.

ömer çelik kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

ömer çelik kentsel dönüşüm açıklaması

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına ilişkin açıklamalar yaptı.

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Çelik, "Umarız bundan sonra alınan tedbirlere dikkat edilir. Bu tedbirler doğrultusunda gerekenler büyük bir hassasiyetle kentsel dönüşüm konusunda diğer konularda vatandaşlarımızın yüksek hassasiyetiyle bunlar gerçekleşir ve bir daha benzer durumlarla karşı karşıya kalmayız." şeklinde konuştu.

AK Parti'nin her kesimden oy alan bir parti olması sebebiyle il, ilçe ve beldelerde toplumun her kesiminin temsil edilmesine büyük bir önem verdiklerini dile getiren Çelik, bu çerçevede özellikle belediye meclis listelerinde kadın ve genç adayların olmasına, ilgili bölgenin demografik yapısının tam yansıtılmasına önem verdiklerini söyledi.

Kartal'daki riskli binalar tek tek yıkılacak!