25 / 04 / 2024

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.



Asgari ücrete yapılacak zamla ilgili "Herkesin mutlu olacağı bir rakam olacaktır" diyen Ömer Çelik, EYT konusunda da son aşamaya gelindiğini müjdeledi. İşte detaylar...

Milyonların gözü asgari ücret ve EYT ile ilgili gelişmelere çevrildi. Türkiye'nin gündeminde bir süredir bu iki konu yer almakta. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularına cevap verdi ve gündemde yer alan bu iki konu hakkında da açıklamalarda bulundu. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren asgari ücret ve EYT ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ömer Çelik, "Herkesin mutlu olacağı bir rakam olacaktır" diyerek vatandaşlara müjde verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön