19 / 04 / 2024

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce vefat eden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'un 60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı.



Ekranlarda bitkisel ilaçların satışıyla bilinen ve iki yıl önce yaşımını yitiren 48 yaşında bulunan Dr. Ömer Coşkun'dan geriye 60 milyon liralık borç mirası kaldı. Kalan milyonlarca liralık borç için iki kızından biri olan Fatma Nur Coşkun'a dava açıldı.

Sabah gazetesinden Ali Oktay'ın haberine göre, yaklaşık 60 milyon lira borcu olduğu tahmin edilen Ömer Coşkun'un kızı Fatma Nur Coşkun, babasının ölmeden önce isteği üzerine araçları başkalarına sattığını ve parasını da babasına verdiğini kaydederek araç alım-satımından dolayı kimseye bir borcunun olmadığını ifade etti.

İNKAR ETTİĞİ İÇİN TAZMİNAT ÖDEYECEK

Davalı Fatma Nur Coşkun ise avukatı davanın reddini istedi. İki ay önce kararını açıklayan mahkeme, Fatma Nur Coşkun'un davacı ANC Tarım Ürünleri'ne 27 adet araç satışından dolayı 1 milyon 279 bin lira ile borcu inkâr ettiği için 255 bin lira icra inkâr tazminatının ödemesi kararı aldı.

BORCU REDDETTİĞİ İÇİN ÖDEMEYEBİLİR

Ömer Coşkun'un eşi Mine Coşkun ile kızı Fatma Nur Coşkun'un mirası reddettiği, diğer kızı Sümeyra Coşkun'un ise babasının mirasını kabul ettiği kamuoyunda yer almıştı.. Mirası reddettiği için Fatma Nur Coşkun'un 1 milyon 534 bin liralık borcu ödemeyebileceği açıklandı.


Geri Dön