20 / 04 / 2024

Ömer Murat, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'den ayrıldı!

Ömer Murat, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'den ayrıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Murat görevinden ayrıldı. Murat'ın yerine ilk genel kurula kadar Bekir Eren atandı. 



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyeliğinden istifa ve yeni yönetim kurulu üyesi atanması hakkında açıklama yaptı.


İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Ömer Murat, şirket faaliyet değişikliği nedeniyle, yeniden yapılanma çerçevesinde, yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı. Dünkü toplantıda Ömer Murat'ın yerine ilk genel kurula kadar Bekir Eren'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmasına karar verildi. 


İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması


Şirket Yönetim Kurulumuzun bugün (18.10.2017)  yapılan toplantısında;
1- Şirket faaliyet değişikliği nedeniyle, yeniden yapılanma çerçevesinde, Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Sayın Ömer Murat'ın yerine, T.T.K.nın 363. maddesi gereği, Genel Kurul'un tasvibine sunulmak ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin görev süresince görev yapmak üzere, ilk Genel Kurul'a kadar Sayın Bekir Eren'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev  yapmasına,
2) Söz konusu durumun ticaret siciline tescil ve ilan ettirilmesine,  karar verilmiştir.

 


Geri Dön