19 / 04 / 2024

Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi!

Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi!

Firma: Efitaş İnşaat - Esenler Belediyesi

Proje: Ömür İstanbul

Toplam 218 konuta yer verilen Ömür İstanbul projesi, İstanbul Esenler'de Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede konutların yanı sıra 3 adet dükkan da bulunuyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerine yer verilen Ömür İstanbul Evleri 4 blok olarak planlandı. Proje 10 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının imzasını taşıyan Ömür İstanbul Konutları toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. 


13 Mayıs'ta basına tanıtılacak olan Ömür İstanbul projesinde daireler net 64 ile 147 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor. 


Esenler Ömür İstanbul konut projesi konum olarak, Medipol Hastanesi’ne 10, Kadın ve Çocuk Sağlığı Hastanesi’ne 8 dakika,  Atatürk Havalimanı’na da 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Ömür İstanbul Esenler projesinde, kapalı otopark, kapalı bay ve bayan yüzme havuzu, toplantı odaları, kreş, mescid, taziye odası gibi olanaklar da olacak. 


Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi!

Adres: Turgut Reis Mah. 418. Sok. 1/A Esenler / İSTANBUL


Telefon: 444 22 81

Web:http://omuristanbul.com/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön