26 / 04 / 2024

Onarlı Gayrimenkul'den lüks konut projelerine pazarlama danışmanlığı!

Onarlı Gayrimenkul'den lüks konut projelerine pazarlama danışmanlığı!

2018'de kurulan Onarlı Gayrimenkul Proje Pazarlama, Makyol’un Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Makyol Yaşam projesine yabancı müşteri satış ve pazarlama danışmanlığı veriyor.



Onarlı Gayrimenkul Proje Pazarlama, inşaat firmalarına satış ve pazarlama desteği sunmak amacıyla 2018'de İstanbul’da kuruldu.

Onarlı Gayrimenkul Proje Pazarlama kurucusu Yavuz Can Onarlı, ''Kurumsal firmalarda geçtiğimiz 15 yıl, gayrimenkul sektöründe ise 2009'dan beri SeaPearl Ataköy, Akasya Acıbadem, Sinpaş Ege Boyu, Ege Yakası gibi sektörün en önemli projelerinin konut, emlak satış ve gayrimenkul proje reklam- pazarlama süreçlerini gerçekleştirdikten sonra, birikimini sektörle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz'' diyor.

Onarlı Gayrimenkul Proje Pazarlama, 2018'de Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından Makyol’un
Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Makyol Yaşam projesine yabancı müşteri satış ve pazarlama danışmanlığı veriyor.

Kısa sürede yazdığı başarı hikayesiyle portföyüne Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı’ya ait DiaMare Mimaroba ve yine Ahmet Kul inşaata ait DiaBella Mimaroba ve Vetro City Beylikdüzü projeleriyle, Mist Yapı ve Saraylı Grup ortaklığında gerçekleşen Flores Topkapı projesinin yabancı satış danışmanlığını ekledi.

Onarlı Gayrimenkul Proje Pazarlama, iş ortaklarıyla beraber İstanbul’da bulunan 5 projesinde Türkiye'ye vatandaşlık ve farklı sebeplerle yatırım yapan yabancılara güvenli ve kazançlı yatırım ortamı sunuyor.

www.onarli.com


Geri Dön