19 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te 180 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı!

Ondörtüç Pendik'te 180 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı!

İnsay Yapı tarafından inşa edilen 'Ondörtüç Pendik' projesinde faiz oranları yüzde 1'in altına düştü. Projede, 281 bin TL ve 180 ay vadelendirme seçenekleriyle ev sahibi sunuluyor...



İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgelerinden biri olan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşüren “Daireni Gör Yaşamaya Başla Kampanyası”nı sürdürüyor. Kampanya ile yatırımcılara kazançlı ve katma değeri yüksek bir yatırım avantajı sunan şirket, hemen tapu ve hemen teslim avantajıyla da konut alıcılarının yatırımlarını güvencede tutuyor.

‘Ondörtüç Pendik’ projesinin hem yatırım hem de yerleşim için konut alıcıları tarafından ciddi bir taleple karşı karşıya olduğunu belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, kampanyanın devamı hakkında şunları söyledi:

“Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan projemize gelen talepleri en iyi şekilde yönetebilmek adına hayata geçirdiğimiz kampanyamızda, 2020’nin ilk günlerinde yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan ev sahibi yapmaya odaklandık. Örnek dairelerimizi inceleyen yatırımcılarımız, yüzde 0.79 faiz oranı ve 180 ay vadelendirme avantajından faydalanarak 2020’ye yeni yaşam alanlarına “merhaba” diyecekler. Sunduğumuz hemen tapu hemen teslim ayrıcalığıyla da onları, yatırımlarını güvence altına alan bir yaklaşımla, beklentilerini karşılayan bir yaşam alanıyla buluşturacağız. Projemizde 1+1 dairelerin fiyatları, 281 bin TL’den başlıyor.”

Ondörtüç Pendik te 180 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı!

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi 9 bin metrekarelik alanda; 252 konut ve 15 ticari birimden inşa ediliyor. 24 saat güvenlik hizmetinin verildiği 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sağlıyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini sunuyor. Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla ön plana çıkıyor. Projedeki dairelerin fiyatları, 281 bin TL- 665 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Ondörtüç Pendik te 180 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı!


Teknokent’e komşu

İnşası devam eden Şeyhli metro istasyonu, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde konumlanıyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşım imkanı sağlıyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede bulunuyor. 
'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yer alıyor.

http://www.ondortuc.com.tr/

 

Ondörtüç Pendik’te 'Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası' başladı!

 

 


Geri Dön